Rishi Sunak, noul primi ministru britanic este oare feminist?

Rishi Sunak, noul primi ministru britanic este oare feminist?

Ministru al Finantelor sub guvernarea lui Boris Johnson, Rishi Sunak este noul prim ministru al Britaniei, ca urmare a interimarului Lis Truss. Dar, oare acest nou sef al guvernului este un aparator al cauzei femeilor?

Oare ce ce stie cu adevarat despre el? Noul prim ministru Rishi Sunak, un succesor al pasagerei Liz Truss a starnit curiozitatea unor persoane numeroase. Daca experienta sa politica nu poate sa fie contestata, nominalizarea acestui conservator de 42 de ani a ridicat multe intrebari si in randul feministelor britanice.

Acesta a declarat si a asigurat lumea pe Twitter ca va proteja drepturile femeilor si va avea grija ca femeile si fetele sa se bucure de aceeasi libertate ca si majoritatea barbatilor. Barbatilor simtindu-se mai la adapost in fata abuzurilor si a agresiunilor de tot felul.

Un prim ministru feminist?

O multime de mijloace mass media de origine britanica s-au interogat cu privire la acest subiect. Promisiunile primului ministru par in prima instanta in concordanta cu dorinta de a apara drepturile femeilor. Omul politic insista asupra notiunii de Securitate destul de mult si asigura de faptul ca violenta in legatura cu femeile si fetele din tara ar trebui sa fie o urgenta nationala.

Sunak a asigurat si de faptul ca ar trebui sa existe o represiune majora in ceea ce priveste potentialii agresori, impartasind teama sa in calitate de tata de două fete, de a nu fi cumva in pericol atunci cand se plimba seara prin oras.

Primul Ministru a si abordat alte teme sau cauze de-a lungul numeroaselor sale declaratii publice. A precizat ca va apara si drepturile comunitatii LGBTQ si va ataca si cazurile de crime rasiale sau din ura. A insistat asupra importantei unei societati tolerante si a declarat ca si persoanele trans ar trebui sa fie tolerate si respectate.

Vezi si:  Astazi Nu Sunt Carcotas

Sursa: https://www.glamourmagazine.co.uk/article/rishi-sunak-women-lgtbqia-abortion-views

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *