Esti celibatar? Iata beneficiile

Esti celibatar? Iata beneficiile

A fi celibatar reprezinta o optiune la fel de valabila ca cea de a fi in cuplu. Problema este ca, cel mai adesea, nu putem suporta aceasta teama de singuratate.

Este normal sa iti fie teama de singuratate intr-o lume in care relatiile amoroase sunt extrem de importante, poate chiar prea importante. Cu toate acestea, numeroase sunt persoanele care stiu sa profite de statutul de celibatar. Este momentul sa elimini teama de a ramane singur si de a afla care sunt beneficiile statutului de celibatar.

Poti profita de timpul liber.  Iti amintesti ce bine era cand puteai iesi in oras fara sa dai explicatii nimanui? Ei bine, acest lucru este inca valabil daca esti celibatar. Poti iesi in oras cand vrei, sa te deconectezi si nu mai esti nevoit sa isi tii in permanenta partenerul informat cu privire la locul in care esti. Celibatul este un dar de care trebui sa profiti din plin.

Iti consacri timpul doar pentru tine. Dupa cum spuneam, ai tot timpul din lume pentru a-l consacra tie insuti si doar atat. De ce sa nu faci calatoria la care visezi de atata amar de vreme? Poate vrei sa inveti o limba noua sau sa cunosti alte culturi? Tu esti cel care decide acest lucru. Este cel mai bun moment pentru a evolua din punct de vedere profesional sau de a avea grija de tine. Nu ai pentru cine te ingrijora si preocupa, doar pentru tine insuti. Nu pierde timpul, nu arunca acest timp pe fereastra.

Esti acum mult mai puternic (a). Daca ti-ai dat deja seama de acest lucru, atunci cand te obisnuiesti sa locuiesti impreuna cu un partener si, brusc, nu il mai ai in preajma, te simti dezarmat (a). Nu mai stii ce sa faci, habar nu ai cum se va derula mai departe viata ta. Stii de ce ti s-a intamplat acest lucru? Ai iesit din zona de confort fara sa vrei. Acceptarea acestei situatii si iesirea cu bine din ea te face o persoana puternica. Observa beneficiile aduse de celibat si profita de ele din plin. Uneori, o perioada de celibat ne face bine.

Vezi si:  Streets of Philadelphia…..

Dormi mai bine, esti mai relaxat (a).  Poate ca imbratisarile si mangaierile iti lipsesc cand te trezesti singur in pat insa priveste partea buna a lucrurilor. Poti sa te culci si sa te trezesti atunci cand vrei, nu depinzi de nimeni, nu ai pentru cine te preocupa.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *