P.S : I love you

Lasand nebunia de Euro 2008, dupa o noapte cam neasteptat de placuta, sunt trezit incet incet de cate o raza de lumina. Ma uit la ceas. Este Duminica si este doar ora 5:30 dimineata. Ce sa fac?

Incerc sa adorm, dar nu reusesc inchid ochi, pe fundal instrumentalul de la Linkin Park – numb, toata melodia cantata de pian, absolut minunat. Ma uit pe computerul meu sa vad ce filme mai am, macar sa ma uit la un film ca sa mai fac spatiu. Imi pica ochii pe unul, “P.S : I love you” ok… sa vedem ce film este.

Ii dau drumu, ma bag in pat, incepe brusc povestea, te pune in tema practic, este vorba de un cuplu, de indragostiti, cearta impacare dragoste. Cam asta se rezuma inceputul, insa mai departe este ceva, extraordinar. Jos palaria, scriitoarei, am inteles ca e facut dupa un roman. Am ramas placut surprins si uimit. Dragostea exista chiar si dupa moarte. Nimic nu poate sa stea impotriva ei. Este asa de mare si asa de puternica incat poate sa realizeze imposibilul. Cat de multi poti sa iubesti o femeie? Cat de mult poti sa tii la ea? Cat de multe sacrifici esti in stare sa faci? dupa ce ai murit, cum ii mai poti spune ca o iubesti, chiar si dupa moarte?

Stiu ca suna ciudat, dar va rog sa vedeti filmul, cel putin trailer-ul. Ce mod de a incepe o dimineata. Povestea este minunata! Il recomand tuturor si acelora care au pe cineva la care tin, iubiti persoana respectiva mai mult decat va iubiti voi, si oricare ar fi cearta, motivul, uitati repede, pentru ca nu stiti cat timp aveti la dispozitie.

Vezi si:  Cum ar fi daca ranile afective din copilarie ar influenta felul in care iubim?

Ramane o intrebare totusi care mi o pun :-?, in timpul acesta in care traim, mai exista oare oameni care sa iubeasca pe cineva mai mult decat pe el insusi ? :-?

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *