Cateva adevaruri greu de admis

Cateva adevaruri greu de admis

Unele persoane refuza cu incapatanare sa creada anumite adevaruri evidente. Prefera sa traiasca in negare decat sa infrunte realitatea.dar viata nu este asemenea unui fluviu lin , in fata unor evenimente tragice sau situatii jenante fiinta umana reactioneaza complet diferit, unii optand in mod automat pentru negare. In mod inconstient isi formeaza o protectie a sinelui pentru a face situatia prin care trec mai putin dureroasa.

Unele amintiri sunt false. Creierul uman are capacitatea de a-si aminti unele evenimente marcante din viata. Cu toate acestea, de-a lungul vremii memoria ne poate juca feste si nu retinem decat esentialul si elementele banale sunt uitate, inlocuite cu lucruri false. In realitate, nicio persoana nu isi poate aminti cu exactitate un eveniment, detaliile, amintirile fiind drept urmare maleabile.

Nu toata lumea se bucura de aceleasi conditii de viata. De-a lungul lumii, oamenii traiesc in conditii mult mai bune decat altii. Sau chiar din contra, in conditii mult mai grele. Contrastele pot fi foarte mari dar aceasta este realitatea. Exista oameni saraci si oameni bogati si persoane care au o viata modesta. Inegalitatile dintre oamenii bogati si saraci se traduc prin conditiile de viata ale persoanelor bogate, diferite fata de cele ale persoanelor sarace. Accesul la sanatate, la educatie, la noile tehnologii, la apa si la multe altele difera in functie de conditia sociala. Numerosi sunt cei care isi spun ca cei nascuti intr-o familie bogata sunt mai fericiti spre deosebire de saraci. Atentie la prejudecati, cu siguranta sunt mai norocosi dar nu banii sunt cei care aduc adevarata fericire.

Vezi si:  Esti celibatar? Iata beneficiile

O persoana care nu se iubeste pe sine nu poate fi iubita. Pentru a fi iubita si apreciata de ceilalti trebuie intai si intai sa te iubesti si sa te apreciezi pe tine ca persoana. Daca cineva te iubeste, acea persoana va suferi deoarece nu este usor sa traiesti alaturi de o persoana care se denigreaza tot timpul. Trebuie sa iti cunosti valoarea si sa fii constient de existenta ta in aceasta lume.

Lumea nu iti datoreaza nimic. Viata nu este intotdeauna usoara, oricare ar fi caracterul tau, nu iti va oferi intotdeauna oportunitatile de care ai nevoie. Asta este realitatea. Persoanele care reusesc in viata vad oportuntatile mai usor si profita de tot ce le apare in cale. In orice caz, au doua optiuni la indemana. Fie abandoneaza deoarece considera ca merita mai mult fie lupta pentru a-si atinge scopurile.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *