BMW M7 Touring sau break-ul ultim

BMW M7 Touring sau break-ul ultim

Performant, practic si luxos, asa am putea caracteriza in cateva cuvinte noul autoturism de la BMW, M7 Touring. Dar, momentan il putem admira doar pur virtual.

Dupa ce si-a prezentat Seria 7 restilizata, BMW este tinta numeroaselor critici deoarece numerosi sunt cei care critica grila masinii care, intr-adevar, este putin derutanta. Unii o considera pur si simplu “dizgratioasa” in timp ce altii o vad doar « urata si ostentativa ». Dar, BMW nu pare afectat de aceste critici, isi continua productia.

Inca, oficialii de la BMW continua sa nege existenta unui model M din seria 7 sustinand sus si tare ca nu exista o piata dezvoltata suficient de tare pentru o astfel de masina. Pentru cei mai determinati din fire exista oricand la dispozitie varianta Alpina B7.

Pe de alta parte, versiunea Touring are la baza un 750 Li-xDrive. Cu alte cuvinte, un ampatament marit. In acest caz nu mai este nevoie ca cei de la BMW sa spuna ca nu exista pe piata deoarece ne putem da si singuri seama de acest lucru. Dar, de cele mai multe ori, break-ul are castig de cauza.

M7 Touring pare destul de mare si corpolent dar foarte promitator, cu barele de protectie inspirate din stilul BMW M6 Gran Coupe, cu jante de peste 20 de inci si oglinzi retrovizoare in forme mai complicate decat cele clasice, in stilul celor de pe M4.

Cu totii stim prea bine ca ca nici BMW, nici oricare alt producator premium de masini in viitorul apropiat nu va produce breakuri mari, cu peste 5 metri in lungime. Audi ne-a prezentat cateva concepte de acest tip de-a lungul vremii, insa ele asa si au ramas doar concepte. Un motiv ar putea fi tendinta de a cumpara SUV-uri de talie mare, care ofera o multime de spatiu la interior si capacitati de tot-teren la care breakurile nici nu viseaza.

Vezi si:  Alegerea masinii perfecte

Sa fie oare acesta un obstacol in a nu ne imagina cum ar putea arata noul BMW Seria 7 Touring? X-Tomi considera ca nu este cazul. Arata banal? Daca ne gandim la faptul ca orice om de afaceri isi poate permite sa aiba nu doar un sedan pentru serviciu, ci si un sportcar pentru weekend si un SUV pentru familie, intelegem ca un Seria 7 Touring este mai mult decat suficient. Plus ca acest model mai si arata elegant.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *