Astazi Nu Sunt Carcotas

Cei care ma stiu, stiu despre mine ca-s slobod la gura, ca orice moldovean mandru de altfel. De fapt, imi aduc aminte ca in liceu mi se spunea “Matei cel Incisiv” in mare parte din cauza faptului ca, fiind scriitor pe atunci, eu eram singurul care avea suficient curaj sa critice si negativ pe cei din juru-mi. Stiu ca nu mi-am atras prea multe pareri de bine si nici prea multi prieteni, dar… asta mi-s. Ce vina am eu daca adevarul nu e mereu placut.

Anyway, azi nu o sa fiu carcotas. Ba chiar o sa fiu om de bine. Atunci cand mi-am luat calculator (de la Altex Piatra Neamt unfortunately), mi-am facut si un abonament la Romtelecom (voce+ Internet), intrucat acolo unde stau eu, undeva la circa 4-5 km de Piatra Neamt, RT era si inca este singurul distribuitor de Internet accesibil. Nu neg, am avut si un abonament la Zapp, dar a fost o experienta extrem de negativa despre care nu stiu daca are rost sa va povestesc.

Va dati seama ca, in momentul in care am trecut de la o viteza de 3 kb/secunda la Zapp -iar asta doar in zilele bune -, atunci cand am prins o viteza de 10 MB/s la Romtelecom, am crezut ca l-am prins pe Dumnezeu de-un picior si l-am tras langa mine. Am downloadat la filme pana ce PC-ul mi s-a stricat si a trebuit sa il duc in service la Altex (din pacate si asta a fost o experienta nefericita despre care o sa va povestesc ceva mai incolo), dupa care am reluat aceeasi activitate dar dupa… vreo doua luni si de pe un alt calculator.

Desi sunt mai mult plecat din Neamt decat stau pe acasa, inca am ramas fan Romtelecom. Totusi, astazi nu o sa vorbesc despre Internet si nici despre calculatoare. Ci despre altceva… despre cel mai bun prieten al Romanului … nu, nu ma refer la codru, ci la TELEVIZOR. Romtelecom a lansat serviciul Dolce Interactiv, serviciu de televiziune inteligenta ce permite utilizatorului sa aiba control total asupra posturilor si asupra emisiunilor vizionate. Pe langa calitatea super a sunetului si a imaginilor (eu unul, sunt uber multumit de serviciile lor HD), utilizatorii au si posibilitatea de a inchiria filme direct (ca afara, dom’le), fara a se deplasa la cine site ce centru de inchiriere. Ceea ce e chiar fain e faptul ca … practic ai posibilitatea de a vedea emisiunile preferate de cate ori vrei si mai mult, poti sa le derulezi inainte si inapoi, ca si cum le-ai avea inregistrate in PC. Nu stiu cum sunteti voi, dar din punctul meu de vedere, RT bate RDS-ul la…curu’ gol, pardon de expresie. Singura chestie e faptul ca acest serviciu nu e decat accesibil utilizatorilor din cateva judete -puteti verifica aici daca va situati in aria de acoperire. In caz ca nu, nicio grija, e pe cale de rezolvare si asta;

Anyway, Christmas is coming… si tocmai de aceea, Romtelecom pune la dispozitie clientilor sai serviciul de mai sus in Pachetul Anului, la un pret ce porneste de la 59 de lei. Sau mai bine, va convingeti singuri:

Totusi, puteti sa va beneficiati de pretul special si generally speaking, de promotie, pana la 31 ianuarie, dupa care pretul va reveni la cel normal.
Si atat. Eu unul raman fan Romtelecom. Voi?

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *