Xiaomi Mi Note 10, un smartphone cu 5 camere foto care bate toate recordurile ?

Xiaomi Mi Note 10, un smartphone cu 5 camere foto care bate toate recordurile ?

Comercializat la un pret de 549 de euro, Mi Note 10 marcheaza introducerea unei noi game de produse la Xiaomi. Mai scump decat orice alt smartphone al marcii, acest aparat se distinge prin caracteristicile sale iesite din comun.

Cu ecranul sau curbat, bateria sa gigant si cele cinci camere foto, noul smartphone de la Xiaomi se dovedeste a fi pe hartie mai mult decat impresionant. Toate acestea sunt cat se poate de adevarate deoarece este primul smartphone din lume cu o camera foto de 108mpx si care dispune de un teleobiectiv cu zoom optic x5 ceea ce este, inca, destul de rar.

Copia (aproape) conforma a lui P30 Pro. Putem afirma fara sa gresim ca Xiaomi Mi Note 10 este o copie (aproape) conforma a lui P30 Pro. Printre numeroasele puncte comune cu P30 Pro amintim ecranele curbate OLED de 6,47 inchi cu un breton in forma de picatura de apa, un spate din sticla stralucitoare, dispunerea verticala a aparatelor foto si aceiasi forma pentru flash. Totul este identic. Nu chiar. Unii au adorat P30 la inceput de an. Remarcam ca Mi Note 10 dispune de unavantaj si anume mufa jack.

Un ecran OLED de calitate. Mi Note 10 este reusit din punct de vedere estetic insa putem spune acest lucru si din punct de vedere tehnic? Conform specialistilor, ecranul sau nu prea bate recordurile. Luminozitatea maxima este de 604 cd/m² ceea ce il plaseaza in randul unor telefoane comune precum Xiaomi Mi 9T

O baterie XXL care nu bate recordurile. O baterie de 5260 mAh intr-un smartphone este un lucru destul de impresionant. Un lucru care explica si greutatea sa. Beneficiaza de o autonomie de 17h.

Vezi si:  Importanţa calităţii cărbunilor atunci când vrei să te bucuri de fumatul la narghilea

Senzorul de 108mpx impresioneaza.  Atat ziua cat si noaptea pozele sunt excelente. Nivelul detaliilor este la fel ca in cazul celor mai bune telefoane de pe piata si culorile sunt realiste. Cu doar 128 mpx, Mi Note 10 nu impresioneaza la acest capitol.

Snapdragon 730G, greseala lui Xiaomi. Propunerea unui smartphone din gama mid range la un tarif mai ridicat decat in cazul unor telefoane din gama de varf, iata alegerea ciudata facuta de Xiaomi. Folosirea unui Snapdragon 730 G a sacrificat acest ansamblu.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *