Cum poti atrage un barbat, fara sa alergi dupa el?

Cum poti atrage un barbat, fara sa alergi dupa el?

Pentru a atrage un barbat, trebuie sa dai dovada de strategie. Pentru unele femei, acest lucru este innascut, dar unele femei pot sa invete singure cum sa seduca un barbat.

Este vorba pur si simplu de a pune in aplicare anumite strategii sau trucuri in materie de seductie, carora barbatii nu au cum sa le reziste. Cel mai important lucru- sa te dezvalui incet- incet, nu dintr-o data, sa atati curiozitatea unui barbat si sa nu alergi dupa el.

Permite contactul. Este esential sa creezi un contact cat mai repede si mai facil, pentru a va putea apropia cat mai usor unul de altul. O privire speciala si profunda, un zambet… doua instrumente minunate care va vor permite sa incepeti mai usor o conversatie.

Este momentul ideal sa ii asculti povestile, dar si anecdotele si sa te arati interesata. Daca te arati amuzata si increzatoare, clar l-ai castigat.

Mentine misterul. Dupa cateva conversatii sau clipe petrecute impreuna, va veni si momentul primei intalniri. In mod evident, trebuie sa accepti. La aceasta intalnire, trebuie sa lasi barbatul sa iti faca curte, pentru ca acesta sa se simta cat mai important. Este ocazia perfecta de a va cunoaste mai bine si a petrece cele mai frumoase momente impreuna. Dar nu dezvalui totul din prima. Trebuie sa mentii o parte din mister. Este cea mai buna modalitate de a atrage un barbat.

Raspunsurile evazive vor face un barbat sa vrea sa te cunoasca mai bine. Daca te vei face dorita, vei reusi sa il mentii interesat, ii vei mentine dorinta si ii vei atata imaginatia.

Vezi si:  Streets of Philadelphia…..

Arata-te increzatoare. Pentru a atrage un barbat si pentru a-i mentine interesul, trebuie sa te arati cat mai increzatoare si ca nu te temi de singuratate. Da-i de inteles ca iti place sa iesi cu prietenii si sa te simti bine. In general, barbatii admira femeile care sunt sigure pe ele si care sunt independente. Iar libertatea unei femei face un barbat sa isi doreasca si mai tare sa creeze o legatura cu aceasta. Va avea poate chiar impresia ca si-a gasit sufletul pereche.

Da-i incredere. Daca vei asculta activ un barbat, vei reusi sa ii dai mai multe incredere in sine si va dori sa impartaseasca toate secretele cu tine. Iar din acest moment puteti sa descoperiti daca aveti puncte in comun. Iar dupa ce ii vei cunoaste gusturile si preferintele, va fi mai usor sa il suprinzi.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *