Lucid isi va livra in sfarsit masinile electrice dupa cativa ani de intarzieri

Lucid isi va livra in sfarsit masinile electrice dupa cativa ani de intarzieri

Lucid a anuntat, in cadrul unui comunicat de presa, ca primii clienti care au rezervat un model Lucid Air Dream Edition isi vor primi masina sambata, 30 octombrie 2021.

Dupa mai multi ani de intarzieri, Lucid Group a anuntat in sfarsit o data clara pentru primele livrari ale modelelor Lucid Air. Aceste livrari vor avea loc pe data de 30 octombrie 2021. Lucid va livra in prima faza pentru clientii americani care au rezervat o masina Lucid Air Dream Edition. Marca anunta de altfel un evemiment micut odata cu aceasta livrare. Clientii vor fi insotiti intr-o calatorie inaugurala in California alaturi de oficiali ai companiei.

Ce distinge Lucid Air de alte masini electrice este autonomia record. Lucid Air promite peste 800 de kilometri autonomie cu o singura incarcare. Tesla Model S Long Range, cel mai rezistent model al companiei, propune doar 650 de kilometri de autonomie. Primele livrari au subliniat insa o amploare limitata. Doar 520 de modele Dream Edition au fost produse.

Lucid anunta ca primele modele Lucid Air urmeaza sa fie livrate in aceasta sambata

Marca isi doreste ca de acum inainte sa se concentreze asupra versiunilor Grand Touring care vor fi cele mai bune de pe piata de altfel si primele livrari vor avea loc la inceputul anului 2022. Lucid, spre deosebire de Tesla, mai are multe de dovedit pe piata. Inclusiv mai are de demonstrat autonomia record cu care se lauda care va putea fi verificata intr-o maniera independenta dupa livrari. Curand, cu alte cuvinte. Cu totii vor mai fi atenti, fara indoiala, la calitatea fabricarii modelelor.

Vezi si:  Cu Ev6, Kia promite sa rezolve una din principalele probleme ale masinii electrice

Productia de masini este un proces extrem de complex si experienta livrata de Tesla arata ca primele serii care urmeaza sa iasa din fabrica au unele defecte decat modelele fabricate atunci cand liniile de productie au atins viteza de croaziera.

Lucid Group a declarat ca evenimentul Dream Delivery continua linia unor proiecte demarate recent, una din cele mai noi fiind deschiderea unei noi fabrici de masini electrice in Arizona, care se vrea a fi o fabrica inedita din toate punctele de vedere. Reprezentantii Lucid au declarat ca in realizarea modelului Lucid Air s-a pus multa pasiune si livrarile reprezinta paroxismul unor ani de eforturi depuse de intreaga echipa Lucid. Primii clienti abia asteapta sa urce la volanul masinilor Lucid Air dar si sa porneasca in calatoria initiatica pe drumurile rurale californiene.

Ce parere ai despre acest nou model electric de la Lucid? Are sanse sa rivalizeze cu Tesla?

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *