Evoqe.ro – un magazin online interesant de produse profesionale pentru saloanele de manichiuri moderne

Evoqe.ro – un magazin online interesant de produse profesionale pentru saloanele de manichiuri moderne

Manicure and pedicure concepts - close up on hands and feet at the beauty salonDacă administrați un salon de înfrumusețare modern și dacă doriți să oferiți clienților dumneavoastră cele mai noi produse profesionale din domeniul îngrijirii unghiilor, Evoqe.ro este locul de unde puteți cumpăra oricând cele mai noi produse din domeniul manichiurilor și pedichiurilor moderne.

Gama de produse este impresionantă în cazul acestui distribuitor! Și acesta nu este singurul avantaj major. Veți găsi postate pe site-ul de prezentare produse profesionale fabricate de către producători celebri în întreaga lume: CANNI, BASE ONE, EVERIN, ROSALIND, VANELISA, FSM, SILCARE etc.

Calitatea este excelentă și prețurile sunt foarte bune!

Geluri color minerale CANNI

Sunt cele mai recente produse pentru manichiurile moderne de tip gel UV.

Mineral color gel CANNI – CK06 este un gel color mineral care are o consistență medie. De o calitate foarte bună, poate fi folosit de saloanele pentru manichiuri și pedichiuri atât pentru manichiurile de tip French cât și pentru cele care acoperă toată suprafața unghiei. Deoarece este de foarte bună calitate, este și foarte pigmentat și acoperă într-un mod foarte plăcut unghia chiar după primul strat aplicat.

Producătorul recomandă ca acest produs, să fie foarte bine amestecat cu ajutorul unei spatule speciale, înainte de a fi aplicat pe unghie. Se usucă la lampa de tip UV sau LED. Timpul de uscare variază între 60-120 de secunde.

Pentru această categorie de geluri de tip nou, sunt disponibile mai multe nuanțe de culoare deschisă. Este un gel care se potrivește foarte bine cu ținutele de zi și de birou.

Alte categorii de produse interesante

Din oferta magazinului online Evoqe.ro vă recomandăm gama de oje semipermanente, de asemenea. Este practic, magazinul online cu cele mai multe tipuri de astfel de oje moderne. De aici puteți comanda online oricând, oje EVERIN Disco, Forest, Neon, Smuzi, oje FlashingLightMolly, oje Rosalind și oje Monalisa.

Vezi si:  Modul de functionare al motoarelor electrice trifazate

Ojele marca GDCOCO sunt foarte frumoase. Este vorba despre 68 de nuanțe de oje simple colorate. Sunt foarte recomandate pentru persoanele care agreează manichiurile cu decoruri de tot felul: dungi, pietre, tatuaje sau picturi pe unghii.

Nu trebuie să omiteți nici soluțiile de bază, fără de care nu pot fi realizate manichiuri rezistente și complexe. Este vorba despre o colecție foarte bogată de  soluții de tip Primer unghii , soluții de tip Bază sau de tip Top. Saloanele de manichiuri și stiliștii profesioniști din domeniul NailArt, cunosc foarte bine importanța acestor soluții pentru realizarea manichiurilor foarte complexe.

Toate categoriile de produse pot fi comandate online, atât de către firmele de specialitate cât și de către persoanele fizice care obișnuiesc și preferă să își îngrijească singure unghiile acasă. Periodic, există campanii importante de reduceri, de care puteți profita, mai ales dacă doriți să comandați mai multe tipuri de produse profesionale.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *