Nu, Apple nu isi va prezenta masina electrica in 2024

In ciuda declaratiilor facute de Reuters, o sursa mult mai fiabila tocmai a anuntat ca Apple nu intentioneaza sa prezinte o masina electrica inainte de 2027.

De cateva zile, proiectul Titan s-a reintors in mass-media. Celor care inca nu stiu despre ce este vorba, le spunem ca este vorba despre numele secret care consta in numirea unui proiect de masina electrica initiat de Apple inca din 2014. De la anuntarea acestui proiect de anvergura, compania de la Cupertino a fost destul de secretoasa cu privire la avansarea cercetarilor si dezvoltarii. A fost nevoie ca Reuters sa scoata un articol despre proiectul Titan pentru ca mass media din intreaga lume sa isi intoarca privirea asupra Cupertino.

Actualmente, cel mai celebru dintre analistii de la Apple, in prezenta lui Ming-Chi-Kuo, tocmai a anuntat faptul ca Apple nu isi va anunta masina electrica inainte de anul 2024, chiar 2027. Toti cei care se vedeau deja la volanul unei masini care arboreaza celebrul mar ca si logo cu siguranta vor fi dezamagiti la auzul unei astfel de vesti. Acest anunt al lui Kuo vine dupa articolul scris de Reuters recent, articol care afirma ca Apple nu este pregatit sa lanseze o masina electrica inainte de anul 2024.

Un calendar mult prea ambitios
Putem sa spunem ca cea mai probabila data pentru acest proiect este 2025-2027 insa si acest calendar pare mult prea ambitios. Piata vehiculelor electrice si autonome este in plina expansiune si nu inceteaza sa se transforme de la o luna la alta, de la un an la altul. Pionieri precum Tesla cu al sau Model S din 2012 devin aproape demodati in fata unor modele din ce in ce mai performante care se lanseaza pe piata. Concurenta nu inceteaza sa progreseze.

De aceea, nu ar fi de mirare ca acest calendar enuntat de Apple sa fie putin dat peste cap chiar daca compania nu isi doreste in mod necesar acest lucru. Contrar aparentelor, Apple nu reuseste mereu tot ce isi propune. Spre exemplu, cererea pentru HomePod si HomePod mini nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor companiei din Cupertino. Or, piata automobilelor electrice este mult mai complexa decat cea a boxelor inteligente. Apple Car nu poate fi sigur ca se va bucura de succes pe o piata atat de concurentiala si Apple va trebui sa se asigure ca acest lucru se va intampla inainte de a investi miliarde si sa riste esecul.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *