Ar trebui sau pot sa il sun eu prima?

Ar trebui sau pot sa il sun eu prima?

Dupa prima intalnire, cel mai adesea, femeilor le este rusine sa sune ele primele sau sa faca urmatorul pas. Si cel mai adesea, isi pun unele intrebari mai stupide de genul- « Oare nu voi parea disperata daca o sa il sun eu prima ? Daca nu ma suna el primul, oare asta inseamna ca nu mai este interesat? »

Intrebarile sunt multe, la fel si indoielile. Dar cea mai importanta ramane- Ar trebui sau nu sa sun eu prima? Pot sa fac oare asta?

Oare va suna el sau pot sa sun eu prima data? Iata o intrebare la fel de existentiala la fel ca si « a fi sau a nu fi ». Iar acest lucru ne face sa ne simtim destul de penibile. Pentru ca pe de o parte, vrem sa asteptam sa ne arate ca este interesat, dar pe de alta parte, ne este frica sau rusine de ceea ce crede sau ar putea sa creada si nu stim daca am putea sa il revedem.

Deci daca i-ai dat numarul tau si inca nu te-a sunat sau orele par o vesnicie pana se gandeste sa dea un semn de viata, te vei gandi automat la un lucru, la fel ca si restul femeilor, de altfel- nu te place. Dar mai apoi, te calmezi si realizezi ca poate este ocupat sau ca poate asteapta putin pana sa te sune. Ca doar conform ideilor preconcepute, nu vrea sa para anxios sau disperat la randul sau.

 

Ce se intampla deci daca decizi sa il suni prima?

Chiar daca nu exista nicio regula cu privire la cat timp ar trebui sa lasi sa treaca pana ar trebui sa ne revedem sau sa vorbim cu o persoana noua, cu care ne-am dori sa avem o relatie, adevarul este ca, din punct de vedere cultural, barbatii ar dori sa stie sau sa simta ca detin controlul.

Vezi si:  Masina de spalat cu uscator – avantaje si dezavantaje

Iar daca nu suna chiar a doua zi sau chiar in zilele urmatoare, asta inseamna ca poate nu au avut timp. Sau ca poate li se pare oportun sa lase sa treaca o saptamana ca sa nu para hartuitori.

Acelasi lucru se intampla insa si cu femeiele. Pentru ca daca trimiti un mesaj in a doua zi poate ca vei da impresia ca esti adepta controlului sau ca anxietata sau disperaraea sunt mult prea debordante.

Este adevarat ca ai dreptul sa suni prima daca iti doresti sa pastrati legatura, dar trebuie sa gandesti in perspectiva daca aceasta iti este intentia.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *