Anvelopele de vara sunt mai ieftine iarna!

Anvelopele de vara sunt mai ieftine iarna!

Stiu ca e iarna afara, ca e zapada si polei pe unele locuri, ca e frig si ca masinile au cauciucuri de iarna acum, deci nu as avea motiv sa va vorbesc despre anvelopele de vara, avand in vedere ca pana la anotimpul calduros mai sunt cateva luni bune …

Dar stiti vorba aia cum ca iarna iti faci car si vara sanie, nu? Si zau de nu e o vorba cat se poate de adevarata. Taica-miu a lucrat pe tractor si apoi pe ifron multi ani. Acum e in pensie, dartresare de fiecare data cand aude un ifron sau un tractor trecand pe strada. Astea au fost viata lui, se trezea dimineata devreme sa mearga la munca. Din meseria asta a asigurat traiul familiei, m-a crescut pe mine, m-a purtat in scoala si a iesit la pensie.

De fiecare data imi zice ca mai demult nu erau atatea tipuri de anvelope cum sunt acum, anvelope vara. Era doar un singur tip de anvelope, care mergeau atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna. Eu ii zic ca vremurile s-au schimbat, lucrurile au evoluat si s-au dezvoltat. Nu mai e ce era pe atunci.

Din ce am citi si auzit, se pare ca acum e stipulat in lege, fiind data o hotarare de urgenta in acest sens, sa ai anvelope aferente unui sezon sau altul, pentru vara fiind anvelope vara. Daca nu respecti aceasta regula risti sa fi amendat cu sume destul de frumusele. Fiecare tip de anvelopa are avantajele ei, asa ca e bine ca aceasta lege sa fie respectata, pentru siguranta tuturor.

Vezi si:  Anvelope si jante auto pentru masina ta

Vorbeam cu un prieten zilele astea si din vorba in vorba imi zice ca el si-a cumparat deja anvelopele de vara. Mai bine sa fie prevazator …

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *