5 modificari exterioare pe care i le poti aduce masinii, pentru o imbunatatire estetica

5 modificari exterioare pe care i le poti aduce masinii, pentru o imbunatatire estetica

tuning auto dedicatDin ce in ce mai multi oameni apeleaza la tuning auto dedicat, dorind sa se bucure de un automobil personalizat, mult mai placut din punct de vedere estetic.
Sunt atat de multe accesorii auto pe piata, incat de multe ori se fac greseli estetice mari. Nu toate accesoriile sunt de calitate si nu toate arata bine. Pe langa asta, nu toate schimbarile sunt de bun augur.

Pentru cei care doresc sa isi tuneze automobilul, exista cateva modificari exterioare foarte apreciate, care au un efect vizual puternic.

Ce modificari pot fi aduse automobilului? Accesorii de tuning exterior foarte atractive 

Conform celor de la Maxytuning.ro, cele mai populare modificari auto sunt urmatoarele:

  1. Jantele. Sunt printre cele mai importante accesorii auto, deoarece au atat un rol functional, cat si estetic. Schimbarea jantelor poate avea un impact urias asupra exteriorului masinii si cei mai multi oameni isi doresc jante cat mai mari, realizate din aluminiu.
  2. Body Kit. Sunt accesorii auto dedicate pe marca si model care pot schimba total fata masinii. Achizitia unui body kit nou poate sa fie destul de costisitoare iar instalarea lui nu este tocmai usoara. Intr-un body kit intra accesorii precum bara fata, bara spate sau pragurile laterale. Fiecare dintre acestea sunt compuse din mai multe subelemente, cum ar fi spoilerul, grila sau sitele de aer.
  3. Farurile. Exista o multime de faruri dedicate, foarte atractive din punct de vedere vizual. Modificarea farurilor se face usor si are un impact urias. Fie ca se adauga lumini de tip Angel Eyes, Led-uri sau XENON, ideea este aceea de a avea o lumina cat mai puternica, care sa arate cat mai bine.
  4. Stopurile. Un set de stopuri dedicate este accesibil si la fel ca si in cazul farurilor, poate avea un impact major asupra aspectului masinii. Stopurile trebuie sa se asorteze cu farurile si invers, in asa fel incat rezultatul sa fie cat mai atractiv. Alaturi de stopuri poate sa fie achizitionata si o semnalizare dedicata, care sa completeze setul de lumini al vehiculului.
  5. Oglinzile laterale. Niste oglinzi laterale care arata bine sunt exact ca si o pereche de cercei pentru o doamna. Acestea pot sa schimbe aproape total aspectul vehiculului. Exista oglinzi laterale care mai de care mai interesante: colorate, cu semnalizare incorporata, cu camere de supraveghere sau cu diverse tehnologii integrate.
Vezi si:  Cu Ev6, Kia promite sa rezolve una din principalele probleme ale masinii electrice

Pe lista pieselor care pot fi modificate pentru un tuning cat mai atractiv se numara si bandourile, folia pentru geamuri, eleronul sau evacuarea.

Ce trebuie avut in vedere atunci cand se face tuning auto?

Optiunile de tuning auto sunt numeroase, fiecare vehicul avand foarte multe variante de accesorii, atat pentru exterior, cat si pentru interior. Un tuning de calitate nu inseamna adaugarea unui numar cat mai mare de accesorii, ci adaugarea unor accesorii auto de la Maxytuning.ro de foarte buna calitate. Tocmai de aceea, trebuie sa se caute accesorii dedicate masinii, de la producatori aftermarket de incredere, care sa se potriveasca cu nuantele vehiculului si sa poate crea tabloul dorit: elegant, sport, etc.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *