Aloe Vera & Enzymes

Aloe Vera & Enzymes

Aloe Vera & Enzymes este un supliment nutritiv de 60 de tablete, cu continut de componente vegetale si enzime, ce ajuta la protejarea digestiei.

Inca de mic copil stiu ca aloe vera are beneficii miraculoase asupra corpului uman. Parintii mei foloseau aloe vera pentru stomac, deoarece amandoi au probleme. Faceam rost de aceasta planta minune de unde se putea si era folosita cu mare grija, ca si cum ar fi fost ceva rar, un lucru de o mare valoare si insemnatate.

Se pare ca aloe vera este recomandata celor care sunt stresati din diverse motive, care nu mananca regulat (nu stiu cum se face, dar de cand sunt la facultate am cam inceput sa mananc cand apuc, iar micul dejun il i-au foarte rar, deci e recomandat si pentru mine acest supliment nutritv), dar si tuturor celor care sufera de probleme digestive.

Se pare ca aloe vera a fost utilizata inca din antichitate pentru tratarea diverselor afectiuni, avand efecte binefacatoare asupra sanatatii noastre, dar si a frumusetii. Aloe vera are totodata efect antiseptic, dezinfectant si antiinflamator, hraneste, detoxifica si normalizeaza tractul digestiv, favorizand astfel absorbtia alimentelor. Ajuta la intarirea sistemului imunitar, contine vitamine, enzime si minerale, accelereaza vindecarea si stimuleaza regenerarea tesuturilor.

Aloe vera era folosita de vechii egipteni pentru intretinerea frumusetii, chinezii o numeau medicamentul armoniei, iar rusii ii zic elixirul longevitatii. Pana si Alexandru Macedon, se spune ca a incercat sa cucereasca o insula din Oceanul Indian deoarece era cultivat cu aloe pentru a-si trata soldatii raniti.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *