Totul depre proba teoretica pentru permisul auto

Totul depre proba teoretica pentru permisul auto

chestionare auto drpciv examenIn ziua de astazi, din ce in ce mai multe persoane doresc sa conduca o masina. Nu este suficient sa ai destui bani sa o cumperi, ci trebuie sa o si conduci conform legislatiei in vigoare si de ce nu si normelor de bun simt. Oricine stie ca pentru a deveni sofer cu acte in regula trebuie in primul rand sa te inscrii in cadrul cursurilor unei scoli de soferi, sa le urmezi, sa sustii proba teoretica si proba practica ale examenului auto si sa le treci cu brio, evident. Dar pana sa ajungi pe scaun in spatele volanului si sa dai proba practica cu multe emotii, trebuie sa treci de ceea ce credeai a fi cea mai usoara parte a examenului, cele 26 de intrebari ” de foc”.

Cum ma pregatesc pentru examenul auto, proba teoretica?

Credeai ca raspunsul va fi “citesti bine legislatia”? Nu neaparat! In afara de a citi cartea din scoarta in scoarta de cateva ori, trebuie sa te familiarizezi cu termenii si cu anumite situatii si nu ai cum sa faci acest lucru decat realizand chestionare auto DRPCIV.

Acestea pot fi gasite cu usurinta online, pe site-ul specializat si cu siguranta iti vor fi de un real ajutor. Testele auto online se pot face fie de pe laptop, de pe computer, de pe tableta sau telefon, practic orice dispozitiv iti este mai la indemana. Trebuie sa faci chestionarele auto cel putin saptamanal in timpul scolii de soferi si zilnic inainte de examen. Acolo vei gasi raspunsurile la tot felul de situatii in care cu siguranta vei fi pus.

Vezi si:  Anvelope si jante auto pentru masina ta

Ce cuprind chestionarele auto DRPCIV?

Aceste testari pe care le poti face acasa pentru a te familiariza cu atmosfera in sala de examen cuprind notiuni generale despre regulile de circulatie, precum si notiuni elementare de mecanica, prim ajutor sau de conduita ecologice si preventiva. In momentul examenului propriu-zis, vei observa ca pregatirea ta teoretica a dat roade, pentru ca te vei confrunta cu aceleasi intrebari, sau cel putin acelasi tip de situatii.

Cum trec proba teoretica a examenului auto?

Cu mult studiu si auto-disciplina. Proba teoretica nu inseamna numai sa raspunzi corect la intrebari, ci sa le si gandesti, sa iti amintesti din materialele parcurse, sa te concentrezi asupra scopului pentru care te afli in sala! Daca nu vei promova proba teoretica, atunci va trebui sa te reprogramezi si sa astepti o perioada destul de lunga inainte sa dai proba practica, ceea ce te face cu un pas mai departe de obtinerea permisului auto.

In plus, promovarea probei teoretice inseamna si faptul ca esti pregatit sa devii sofer, cel putin din punct de vedere teoretic. Cu siguranta te vei descurca bine in orice situatie si in trafic daca iti vei aminti de imaginile prezentate in testele auto online pe care le-ai parcurs inainte de examinare. Nu neglija felul in care te pregatesti pentru acest examen, indiferent cat de banal si de simplu ti s-ar parea, pentru ca rata de reusita din prima incercare nu este atat de imbucuratoare.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *