Tipuri de geluri folosite pentru realizarea manichiurilor moderne

Burgundy brown manicure with yellow leaf on a background of acornsManichiurile moderne sunt foarte apreciate în prezent datorită modelului lor perfect de a scoate în evidență frumusețea mâinilor. Pentru a obține rezultate foarte bune, producătorii din industria de înfrumusețare au creat produse performante cu ajutorul cărora profesioniștii din domeniul NailArt pot realiza lucruri minunate.

Pentru persoanele care nu stăpânesc foarte bine acest domeniu, însă sunt interesate de felul în care se realizează manichiurile de tip gel sau cele semipermanente, prezentăm în continuare cele mai importante categorii de geluri speciale pentru îngrijirea unghiilor.

Gelul de bază

Este un gel care se aplică, de obicei, pe unghia naturală înainte de a aplica gelul pentru construcție. Stratul trebuie să fie foarte subțire și scopul folosirii acestui produs este de a nivela foarte bine unghia naturală. Este de reținut faptul că, acest tip de produs are capacitatea de a face posibilă aderența pentru întreaga structură a manichiurii de acest gen.

Gelul de construcție

Este acel gel care ajută la prelungirea unghiei naturale. El este prezent în culori diferite și are o consistență diferită, în funcție de tip și de producător.

Gelul de finisare

De acest produs este nevoie pentru a obține o foarte bună sigilare a unghiei și pentru o foarte bună protecție împotriva loviturilor sau împotriva zgârieturilor.

Geluri 3 în 1

Este cel mai modern produs din categoria gelurilor profesionale pentru manichiuri și pedichiuri. Este utilizat de profesioniști ca bază, în construcție, precum și pentru luciu.

Magazine profesionale pentru produse de îngrijire a unghiilor

Pentru persoanele interesate de îngrijirea unghiilor, recomandăm oferta unui foarte interesant magazin online din România care comercializează doar produse profesionale pentru acest domeniu. Callipso.ro este unul din cei mai importanți distribuitori din România în momentul de față. Produsele Callipso magazin online manichiura sunt foarte variate, foarte calitative și au prețuri mici pentru proprietățile lor. Cu o singură comandă online pot sosi direct la sediul firmei dumneavoastră geluri constructie de actualitate, geluri color,ojesemipermanente, ustensile și accesorii, aparatură modernă, soluții pregătitoare pentru manichiuri, uleiuri speciale pentru cuticule, uleiuri pentru hidratare, soluții degresante, dezinfectante profesionale, seturi avantajoase, kit-uri pentru unghii, decoruri foarte variate și tatuaje pentru unghii foarte interesante, etc.

Pentru profesioniști menționăm faptul că, acest magazin online comercializează produse fabricate de producători celebri în foarte multe țări ale lumii: CANNI, VANELISA, ROSALIND, SILCARE, BASE ONE, FSM, EVERIN, etc.

Oferta merită analizată periodic deoarece în permanență sunt postate produse foarte actuale și de foarte multe ori sunt organizate campanii de reduceri foarte importante.

Comenzile pot fi realizate atât de către companii cât și de către persoanele fizice care doresc și obișnuiesc să își îngrijească singure unghiile acasă. De asemenea, persoanele care dețin mai multe saloane pentru manichiură, pot comanda și cantități mari de produse. Timpul de livrare îl puteți stabili împreună cu un reprezentant din partea companiei care vă poate răspunde la unul din numerele de telefon postate pe site.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *