Inchirierea unei masini – cheia unei vacante linistite

Inchirierea unei masini – cheia unei vacante linistite

vag24_2Odata cu venirea vacantei, zeci de romani isi doresc sa exploreze tara de la un capat la altul. Ofertele vin in toi in sezonul estival si ii fac pana si pe cei plecati in strainatate sa se reintoarca pe meleagurile proprii. Majoritatea acestora aleg sa apeleze la un serviciu de inchirieri masini sau transport de la aeroport pentru a se reintoarce sau a redescoperii orasele de poveste din Romania.

Versatilitatea, exploziileculturaleatrag oamenii ca un magnet in Cluj. Daca si tu te numeri printrepasionatisivreisa iti petreci clipe de neuitat alaturi de cei dragi intr-o locatiedeosebita, beneficiind de confort, iata care sunt motivelepentru care ai nevoie de servicii rent a car.

De cesaalegi sa inchiriezi o masina?

Alternativa la mijloacele de transport in comun

Cu ajutorulinchirierilor auto, se gaseste o alternativa ce inlocuieste mijloacele de comun in transport cu usurinta. Acest serviciu nu numai ca vine alaturi de preturi accesibile, dar te va ajuta sa te bucuri la maxim de un autovehiculul inchiriat pe o perioada de zile stabilita alaturi de reprezentatii firmei. Astfel, printr-un serviciu ca rent a car Cluj, drumetiile tale vor fi mult mai placute si sigure, reusind sa cunosti in detaliu orasul.

Preluari aeroport

Cel de-al doilea serviciu cautat de persoanele care se reintorc in tara este acela de preluare de la aeroport. Aceasta inlocuieste cu brio celelalte mijloace de transport costisitoare, fiind o solutie rapida si simpla daca te numeri printre cei interesati. Astfel, tu iti vei alege locul in care doresti sa fii transferat cu un serviciu 24/24, iar soferul se vaasiguraca ajungi la destinatia dorita in siguranta.

Vezi si:  A venit si randul masinii

Alte scopuri

Totodata, poti apela la unul dintre cele 2 servicii daca itidorestisate mutidintr-un loc in altul. Bagajele grele si numeroase sunt inconfortabile, aceasta solutie de inchiriere a unei masini fiind mult mai economica pentru a le transporta in locul dorit. Este foarte important de mentionat ca fiecare masina care itiva fi inchiriatatrebuiesa fie predata in acelasi stadiu in care a fost data la inceput, adica cu rezervorul plin si fara defectiuni.

Oferte de nerefuzat si preturi atractive

Preturile pot varia, insa trebuie sa stii un secret. Daca inchirierea unei masini se face cu cateva saptamani inainte de a plati aceste servicii, pretul poate fi mai redus, fapt ce te va ajuta sa faci economii. Acelasi rationament se aplica si pentru serviciul de preluare aeroport. Avantajul major venit odata cu inchirierea unei masini este libertatea de explorare a fiecarei parti a orasului cat si a satelor pitoresti si traditionale ce se gasesc la doar cativa zeci de kilometri de inima Clujului.

Un site care itiva fi pe placestechiar: www.vag24.ro. Nu uita ca pentru mai multe detalii poti apela oricand la costumer service. Astfel, fiecare nelamurire sau intrebare va putea fi clarificata cu usurinta.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *