Facebook va permite de acum inainte suprimarea vechilor postari

Facebook va permite de acum inainte suprimarea vechilor postari

Iti este rusine cu vechile tale postari de pe Facebook, dar iti este din ce in ce mai greu a le regasesti? Pentru a te ajuta, Fcebook a pus la indemana ta noi functionalitati si optiuni, care iti permit sa le regasesti, sa le arhivezi si sa le elimini foarte usor.

In acest an Facebook a suflat in 16 lumanari. Char daca reteaua sociala a cunoscut un succes imens doar de cativa ani incoace, foarte multe persoane  o folosesc chiar inca de la inceput. Iar unele persoane erau foarte mici sau foarte tinere atunci cand au inceput sa posteze statusuri, poze sau videoclipuri. Iar unele dintre ele pot sa para in zilele noastre desuete sau chiar prejudiciabile mai ales cand ne incepem o cariera.

Iar Facebook nu a facilitat niciodata sarcina celor care au vrut sa isi trieze sau selecteze publicatiile deoarece trebuiau sa reia de la inceput toate vechile publicatii la rand pentru a le regasi. Din fericire insa, firma fondata de catre Mark Zuckerberg a tinut cont de plangerile utilizatorilor sai si a pus la dispozitia lor noi optiuni care sa le permita sa isi gaseasca foarte usor vechile publicatii.

Pentru Facebook, este vorba despre a reflecta mai mult „persoana care esti azi”: Asta inseamna sa spui adio pozelor de la banchetul din clasa a patra sau a opta. Sau pozelor cu prima zi de gradinita chiar….

De asemena, cea mai populara retea sociala indica de altfel, ca poti sterge si urmele unei vechi relatii. Pentru asta, Facebook pune la dispozitia utilizatorilor sai noi optiuni de cautare.

Iar daca esti cuprins de nostalgie din cauza faptulu ca ai sters anumite psotari mai vechi, Facebook s-a gandit si la asta. Va fi posibil deci si sa iti arhivezi o veche publicatie mai degraba decat sa o stergi. Iar arhivele vor putea fi vizibile doar de catre tine mai apoi.

Vezi si:  Facebook Messenger – cum sa apari offline

Elementele sterse sau suprimate vor fi pastrate timp de 30 de zile de la stergere. Apoi, publicatiile sau pozele vor fi sterse definitiv si vor ramane doar in amintitirile voastre. Aceste noi optiuni vor fi disponibile in curand pe aplicatia mobila Facebook inainte de a fi disponibile si pe versiunea web a retelei sociale.

Nu va mai trebui deci sa te ingrijorezi cu privire la vechile tale publicatii si asupra consecintelor lor. De acum inainte poti sterge foarte usor istoricul tau personal.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *