Facebook si Instagram fuzioneaza din ce in ce mai mult

Facebook si Instagram fuzioneaza din ce in ce mai mult

Utilizatorii Facebook vor putea de acum inainte sa partajeze „povestile” lor mult mai usor datorita contului lor de Instagram. Deci daca pana acum era posibil sa partajezi povesti instagram pe Facebook, invers nu era posibil.

In ultima vreme deci, din ce in ce mai multe retele sociale integreaza formatul story pe platforma lor. Inca din anul 2011 si aparitia retelei Snapchat, acest format a fost foarte repede copiat de catre alte retele sociale. In anul 2016 reteaua Instagram a inceput sa exploateze din ce in ce mai mult acest format si cu totii suntem constienti de succesul acestui format mai ales in ultima vreme.

Deci prin urmare si Facebook se inspira de la fratele sau mai mic si alege sa adopte si ea acest concept. Si chiar daca nu a avut asa de mult succes la inceput, povestile de pe Facebook incep sa fie si ele din ce in ce mai populare pe Facebook, Messenger si mai nou, pe WhatsApp. Si de curand, Twitter a prezentat propria sa versiune, Fleets.

In fata succesului acestui format, aplicatiile grupului Facebook pun la indemana linkuri pentru partajarea unor povesti mai usor intre ele. Inca din anul 2017, utilizatorii de Instagram au avut posibilitatea de a partaja direct povestile lor cu contul lor de Instagram. Pentru moment, aceasta optiune insa ramane doar in faza de test pe doar cateva piete.

Dezvoltand o astfel de functie, Mark Zuckerberg si echipele sale aleg sa mizeze inca o data pe acest tip de format. Anul trecut, Facebook Stories, Instagram Stories, dar si WhatsApp status aveau in jur de 500 de utilizatori pe zi. Si facand o comparatie, Snapchat avea doar in jur de 218 milioane de utilizatori.

Vezi si:  Facebook- Oare de ce te sterg prietenii tai din lista lor?

Aceasta noutate este perceputa drept o accelerare a intruziunii platformei Facebook in aplicatiile grupului sau. De cateva luni deja casa mama si-a schimbat logo-ul pentru a se putea diferentia de reteaua sociala si a profitat de asta pentru a adauga la ansamblul aplicatiilor sale, pe ecranul de pornire.

Pe captura de ecran partajata de Jane Manchun Wong, Facebook a prevazut sa adauge un nou buton „partajati povestea voastra pe Instagram”. Activand aceasta functie vei face ca aceasta partajare sa devina automata pentru alte povesti de pe Instagram sau de pe Facebook.

Aceasta noua functionalitate confirma inca o data strategia firmei lui Marck Zuckerberg legaturi putenice intre diversele sale aplicatii.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *