Contagion – un mebru al echipei de filmare testat pozitiv cu Covid-19

Contagion – un mebru al echipei de filmare testat pozitiv cu Covid-19

Un membru al echipei care a participat la elaborarea filmului Steven Soderbergh, Contagion, a dezvaluit faptul ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Si nu este vorba de oricine, ci de nimeni altul decat expertul angajat ca si consultant medical pentru film.

Asadar, unul din membrii echipei Contagion a dezvaluit faptul ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Ironia sortii, este vorba despre profesorul Ian Lipkin, profesor de universitate si epidemiolog care a fost angajat ca si consultant medical pentru film. Acesta avea sarcina de a asigura realismul povestii. Dupa ce a calatorit in Japonia in luna ianuarie a acestui an, Ian Lipkin, cercetator reputat si respectat in domeniu, a fost nevoit sa se izoleze timp de doua saptamani. Intrebat in legatura cu virusul, acesta a subliniat importanta de a pastra distanta de securitata recomandata de specialisti explicand ca aceasta este cea mai eficienta metoda de a stopa propagarea acestei maladii.

In anul lansarii filmului Contagion, in 2011, Lipkin si-a manifestat refuzul de a participa la alte filme si seriale si a precizat care au fost motivele pentru care a acceptat lung-metrajul lui Steven Soderbergh. Acesta a declarat ca si-a dat acordul de a participa la crearea acestui film deoarece acesta incerca sa reprezinte cat mai bine cu putinta stiinta si sa informeze publicul cu privire la riscurile de contaminare, nu avea drept scop doar amuzarea publicului cum fac alte filme.

Contagion se bucura de un succes imens de la izbuncnirea pandemiei

Inca de la debutul crizei provocate de pandemia cu coronavirus, filmul realizatorului trilogiei Ocean’s se bucura de un succes imens in randul publicului. Cum este cazul si altor productii de acest gen, numeroase sunt persoanele care au cautat online filmul pentru a-l descoperi sau revedea, dupa caz.

Vezi si:  La ce filme ne uitam in aprilie pe Netflix?

Contagion debuteaza in momentul in care o pandemie explodeaza la scara mondiala. Explorand toate temele legate de propagarea unui astfel de virus, povestea urmareste echipele din Centrul de Prevenire si de Control al Bolilor care incearca sa descopere natura virusului. Insa descoperim in egala masura faptul ca marile grupuri farmaceutice rivalizeaza pentru gasirea unui vaccin, in timp ce o doctorita din cadrul OMS incearca din rasputeri sa gaseasca sursa acestui virus pentru a intelege mai bine originile sale. Un blogger care militeaza pentru sanatate provoaca panica in randul populatiei declarand ca autoritatile nu fac decat sa ascunda adevarul. Distributia este impresionanta :  Kate Winslet, Marion Cotillard, Laurence Fishburne, Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow et Bryan Cranston.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *