Facebook- Oare de ce te sterg prietenii tai din lista lor?

Facebook- Oare de ce te sterg prietenii tai din lista lor?

Cu cat timpul trece, cu atat mai mult ai impresia sau certitudinea urmatoare- capitalul tau in materie de prieteni este in cadere libera. De ce? Iata cateva motive plauzibile. S-ar putea ca unele sa iti sune cunoscute…

Doar intr-un wek-end ai pierdut numai putin de 5 prieteni… pe Facebook, nu in viata reala. Si acum stai si te intrebi- ce ai facut oare atat de grav, incat i-ai pus pe goana pe prietenii tai virtuali? Intre gelozie, invidie si exasperare, iata care ar putea sa fie motivele care i-ar putea determina pe prietenii tai sa te stearga din lista de prieteni.

Pentru ca iti exprimi direct si liber opiniile politice. Cel mai bine ar fi sa eviti sa dezbati subiecte politice cu cei mai apropiati deoarece nu iti doresti sa ii superi. Ei bine, si pe Facebook, acest lucru este perfect valabil. Iar studiile recente arata ca foarte multa lume isi sterge prieteni din lista de pe Facebook tocmai din cauza divergentelor politice.

Pentru ca esti dependent de Candy Crush. Candy Crush? Ratiunea ta de a trai. Farm Heroes Saga? Noua ta religie. Esti dependent de aceste jocuri care necesita conectarea la retelele sociale pentru a primi vieti si iti agasezi prietenii cerandu-le vieti? Nu te mira atunci ca te sterg din lista de prieteni.

Pentru ca folosesti Facebook pe post de jurnal pentru noua ta viata alaturi de bebe. Postarile sau pozele mult prea dese cu ingerasul tau in care iti declari iubire eterna sunt perfect normale, dar pot sa fie usor agasante pentru unii. Unii au mers chiar mai departe, astfel incat au creat un Tumblr- MILF- Mother i like to kill….

Vezi si:  Facebook: dark mode, design modern, noua interfata soseste

Pentru ca viata ta de vis ii face sa fie invidiosi. Nu te regasesti in randurile de mai de sus si totusi, pierzi prieteni pe Facebook cu viteza luminii? In acest caz, cu siguranta ca s-au saturat sa iti vada viata perfecta din poze si casa cu un decor la fel de perfect. Sa nu mai vorbim despre vacante exotice sau iesiri in week-end tot la 2 saptamani…. frustrant, ce mai! Esti deci pentru ei o persoana extrem de enervanat iar pentru ei, strugurii sunt foarte acri.

Pentru ca esti prieten/a cu fostul sau fosta. Un alt motiv plauzibil. Deci nu mai suporta sa te vada cum te disterzi, iti dai like-uri cu acea fiinta extrem de nedelicata care a indraznit sa ii paraseasca.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *