De ce vrea fostul meu sa devina prietenul meu?

De ce vrea fostul meu sa devina prietenul meu?

Fie ca tu ai decis sa rupi relatia, fie ca celalalt partener a ales sa iasa din relatie, cu siguranta ca ai fi suprinsa daca ti-ar cere sa ramaneti prieteni. Nu-i asa? Sa scontinuati sa va vedeti, dar sa fiti prieteni. Cam ciudat…

Daca te-ai intrebat pana acum de ce fostul inca mai vrea sa fie prietenul tau si daca inca nu ai gasit raspuns, citeste acest articol.

Sa fii prietena cu fostul iubit- mit sau realitate? Poate ca ai vazut asta intr-un film sau serial, ai citit intr-o carte sau chiar ai auzit pe cea mai buna prietena vorbind despre asta. Sau poate ca acest lucru ti se pare ireal pentru viata de zi cu zi. De ce? Ei bine, pentru ca intra in joc foarte multe sentimente si ca poate unul sau chiar amandoi este ranit.

Chiar daca ruptura a fost facuta in termen buni sau de comun acord, este destul de dificil  sa transformi o relatie de iubire intr-una de prietenie. Dar de ce ar vrea oare un fost iubit sa ramana prietenul tau? Care ar fi motivele ascunse ?

Din vinovatie. Acest lucru se aplica daca tu esti cea care ti-ai parasit partenerul. Poate ca te simti vinovata ca ai incheiat relatia sau din cauza faptului ca ai reactionat cam urat atunci ai aflat ca el este cel care nu vrea sa mai ramaneti impreuna. Dupa ce ati epuizat toate explicatiile si toate scuzele, tipicul putem ramane amici poate fi luata deci drept o cale de scapare sau de salvare.

Din obisnuinta. Atunci cand suntem un cuplu si ne-am obisnuit unii cu altii, lipsa sau dorul este cea care ne termina si care ne face cel mai mult rau. Chiar daca decizia este luata de comun acord sa va despartiti. Daca fostul a decis sa ramaneti prieteni, atunci inseamna ca nu isi poate imagina viata fara tine.

Vezi si:  Livrare flori in Bucuresti pentru comenzi de buchete si aranjamente florare

Atentie insa. Asta nu este o consolare. Poate la inceput va vedti vedea mai des, dar lucrurile nu vor ramane asa cu siguranta.

Poate se simte cam singur. Trebuie sa fii foarte prudenta in acest caz, deoarece in loc sa ii oferi prietenia ta, ar trebui sa incerci sa il ajuti sa iasa din casa, sa isi faca noi prieteni, sa intlaneasca noi persoane, sa socializeze si sa faca diverse activitati pentru a te uita.

Din interes. Ai girja ca nu cumva fostul sa isi doreasca sa obtina ceva de pe urma ta. Poate fi vorba despre bani, despre relatii, un statut social, o anumita proprietate…

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *