Facebook Dating – serviciul de intalniri va rivaliza cu Tinder incepand cu 2020

Facebook Dating – serviciul de intalniri va rivaliza cu Tinder incepand cu 2020

Facebook tocmai a lansat in SUA Facebook Dating o aplicatie gratuita de intalniri. Disponibil in curand si in Europa, acest serviciu va rivaliza cu platforme precum Tinder. Extrem de diferit, Facebook Dating le va permite utilizatorilor sa isi declare sentimentele unei persoane necunoscute prin intermediul unui simplu mesaj. Serviciul propune si o functionalitate denumita Secret Crush pentru a descoperi daca unul din prietenii tai de pe Facebook sau Instagram te place in secret.

Prin intermediul unui comunicat, Facebook a anuntat lansarea Facebook Dating in SUA. Deja in teste in unele tari precum Canada si Thailanda, acest serviciu le permite utilizatorilor de Facebook sa creeze un profil „dating” direct in aplicatie. Este vorba despre un profil complet separat de profilul actual de Facebook. Pentru a putea folosi acest serviciu trebuie sa ai peste 18 ani.

Odata profilul creat, Facebook iti va sugera potentiali parteneri, in functie de preferintele, interesele si celelalte lucruri pe care le faci de obicei pe Facebook. Daca o persoana aparuta in aplicatie iti place este de ajuns sa ii scrii un mic mesaj pentru a stabili contactul cu aceasta. Este in egala masura posibil sa iti arati interesul dand click pe icoana in forma de inima.

Facebook Dating iti poate sugera parteneri care fac parte din cercul tau social (prietenii prietenilor tai spre exemplu) sau iti cauta parteneri din afara cercului tau de prieteni. Facebook Dating nu te va asocia cu prietenii pe care ii ai deja in lista. Toate activitatile tale de intalnire vor ramane in Facebook Dating. La fel ca si Tinder, Facebook Dating propune utilizatorilor sai sa afiseze pe profil clipuri video sau sory-urile publicate pe Instagram. In lunile care urmeaza utilizatorii vor putea sa integreze si un story postat pe Facebook Messenger.

Vezi si:  Cat mai costa o paine?

Facebook se distinge de servicii precum Tinder sau Meetic datorita functionalitatii Secret Crush, o optiune care le permite internautilor sa aleaga 9 prieteni din Facebook sau Instagram pentru care au o slabiciune. Daca utilizatorul respectiv pe care l-ai selectat te-a ales in prealabil pe Dating, vei primi o notificare pentru a putea intra in contact. Acest sistem aminteste de match de pe Tinder. Facebook Dating urmeaza sa fie lansata in curand in cateva zeci de tari din Europa. Cel mai probabil, acest lucru se va intampla in 2020.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *