Facebook Dating- noul seriviciu oferit de Facebook

Facebook Dating- noul seriviciu oferit de Facebook

Reteaua sociala cea mai populara, cu peste 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume, a inceput sa testeze noul sau servicii de intalniri online. Si se pare ca functionarea sa va fi putin diferita fata de profilul utilizatorilor.

Facebook se pare ca nu vrea nicicum sa se culce pe lauri. Si este in cautare de noi functionalitati, facilitati sau servicii.

In aceasta optica, reteaua sociala a inceput sa testeze serviciul sau de intalniri. Nu se mai ascunde deci si un reprezentant al grupului chiar a confirmat asta, fara sa ofere insa prea multe informatii.

Jane Manchun Wong, o cercetatoare care lucreaza la aceasta aplicatie noua, a postat mai multe capturi de ecran cu ceea ce ar trebui sa fie pagina de pornire a serviciului de intalniri, anuntat deja in luna mai a acestui an. Iar Mark Zuckeberg a profitat de asta pentru a reaminti faptul ca Facebook Dating este un loc unde se vor crea doar relaiti pe termen lung. Aici se vrea a se cladi relatii durabile, nu doar aventuri de o seara.

In luna mai a anului 2018, cand se anunta noua platforma a celebrei retele sociale, Mark Zuckerberg spunea ca foarte multi utilizatori ai retelei sunt celibatari deci trebuie neaparat sa se faca ceva in acest sens. Si acest ceva il reprezinta un nou servicii de intalniri, independent de profilul de Facebook al utilizatorilor.

Acest nou serviciu va fi integrat retelei sociale Facebook deci nu va trebui sa se instaleze o nou aplicatie sau sa se creeze un nou profil. Va fi insa separat de profilul clasic. Deci prietenii nu vor putea vedea nimic din activitatea pe aceasta plartforma. Iar persoanele din lista de prieteni nu vor fi niciodata sugerate pentru intalniri pentru a se evita situatiile penibile.

Vezi si:  Facebook: reteaua sociala depaseste 2 miliarde de utilizatori activi pe zi

Concret, prin intermediul unor grupuri de interes sau evenimente pe care le foloseste utilizatorul, va putea fi pus in contact cu alte persoane singure. De exemplu, daca poasteaza in Dating ca va merge la un concert, va fi pusa in contact sau ii vor fi sugerate alte persoane singure care merg si ele la acelasi eveniment.

Interfata seamana destul de mult cu cea a unei alte retele populare- Tinder. Se acorda o mare importanta pozelor, apare doar prenumele iar profilele vor fi sugerate in functie de preferintele « amoroase », de interese sau de hobby-uri.

Ramane de vazut daca va face diferenta pe piata suprasaturata a aplicatiilor sau site-urilor de intalniri online…

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *