Seriale geniale care nu revin mai repede de 2019

Numeroase seriale noi ne asteapta si in anul 2019 dar vestea proasta este ca serialele noastre preferate nu vor reveni cu sezoane noi decat in 2019. Tristete si frustrare cu alte cuvinte, nu-i asa ?

Sezonul 8 Game of Thrones

Vestea proasta este ca ultimul sezon al serialului nostru preferat va fi difuzat abia in 2019. Presedintele canalului HBO a transmis fanilor serialului faptul ca are nevoie de timp pentru a crea un final la inaltimea asteptarilor fanilor. Inca in filmare, sezonul 8 al serialului Game of Thrones se lasa asteptat…

Sezonul 3 Stranger Things

Difuzat de Netflix incepand cu luna octombrie 2017, sezonul 2 al serialului Stranger Things s-a bucurat de un succes imens in randul fanilor. Insa, din pacate, urmarea, sezonul 3 se lasa putin asteptat, pana in 2019. David Harbour, alias seriful orasului Hawkins este cel care a dat aceasta veste proasta fanilor serialului declarand ca pentru a face ceva bun, de calitate, fratii Duffer au nevoie de timp.

Sezonul 4 Fargo

Succesul nu era garantat pentru aceasta serie a analogiei. Adaptat dupa un film datand din anul 1996, serialul Fargo si-a castigat fanii de-a lungul serialelor. Acestia din urma au ezitat, nu erau hotarati daca sa urmareasca sau nu serialul dupa sezonul cu numarul 3, lansat in 2017. Au vrut sa fie siguri ca si sezonul 4 va fi la fel ca celelalte. Fargo va avea cu siguranta o continuare insa abia in 2019.

Sezonul 2 Big Little Lies

Cine nu a indragit acest serial inca de la prima difuzare? Cu un casting excelent si o intriga incredibila, serialul a primit numeroase premii printre care Emmy Awards si Globuri de Aur. Tututor ne-a fost frica ca aceasta aventura se va incheia dar s-a anuntat vestea ca urmeaza un sezon cu numarul 2 dar abia in 2019 din pacate.

Sezonul 2 The Punisher

Marvel a dat lovitura cu serialul The Punisher difuzat pe Netflix incepand cu noiembrie 2017. Dupa mai multe petitii din partea fanilor s-a decis ca serialul va avea o continuare, un al doilea sezon. Dar abia in primavara anului 2019.

Sezonul 3 The Crown

The Crown si-a facut o intrare triumfala in 2016. serialul difuzat de Netflix a cucerit un numar mare de fani. Sezonul 3 se anunta cel putin la fel de genial deoarece ne permite un salt in timp. Castingul va suferi cateva modificari. Dar le vom vedea abia in 2019.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *