Cele mai scumpe masini din lume- clasament pentru anul 2018

Cele mai scumpe masini din lume- clasament pentru anul 2018

Bugatti, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce… sunt marci de masini care rivalizeaza in putere, lux sau echipamente. Care sunt cele mai scumpe masini din lume? Iata un clasament pentru anul 2018.

Bugatti Divo. Bugatti Divo este cea mai scumpa masina din lume! Prezentata in 24 august 2018, in California, modelul foarte sportiv costa numai putin de 5 milioane de euro. Au fost fabricate insa doar 40 de exemplare care s-au vandut inainte ca masina sa fie de fapt prezentata.

Lamborghini Veneno Roadster. Iata versiunea decapotata a super modelului dezvaluit pentru a se sarbatori 50 de ani de cand marca si-a facut aparitia pe piata. Ajunge de la 0 la 100 de km in doar 2,9 secunde si poate sa mearga chiar pana la 355 km.

Aston Martin Valkyrie. Cel mai extrem model de Aston Martin scos vreodata pe piata. Promite performante care ajung sa iti taie respiratia cu cei 1000 de cai sai pentru o greutate exact la fel. Totul pentru 3 milioane de dolari sau mai putin in euro.

Lykan Hypersport. Un model popular datorita rolului sau din saga Fast and Furious, Lykan a fost prezentat pentru prima data la salonul din Qatar in 2013. O super masina din carbon, cu un model desenat de Studio Torino si cu o mecanica gandita de specialistii germani de la RUF. Elementele de la habitaclu au detalii din aur fin si materialele prezentate sunt din lemn, carbon sau platina. Daca iti doresti, mai poti aduga si pietre pretioase. Pretul- 2,5 milioane de euro.

Bugatti Chiron. Masina care inlocuieste celebrul Veyron afiseaza performante duse la extrem- 1500 de cai, 420 km/h si un pret care porneste de la 2,4 milioane de euro. Iar celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo se bucura de un model personalizat.

Vezi si:  BMW M7 Touring sau break-ul ultim

Pagani, Huayra. O masina superba, construita in 7 ani, cu un design italinesc si cu o mecanica germana. Horacio Pagani a marturisit ca a fost inspirat de Leonardo Da Vinci care asocia arta cu stiinta. Ajunge la 100 de km/h in 3,3 secunde si se vinde cu pana la 2,3 milioane de euro.

Ferrari FXX K. Un bolid rezervat circuitelor mai mult, prezentat la Abu Dhabi in 2014, care prezinta un sistem hibrid cu recuperarea energiei cinetice. Are 860 de cai sub capota 1050 maximum cu sistemul hibrid. A fost produs in doar 32 de exemplare la un pret de 2, 3 milioane de euro.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *