5 Idei de amenajare a casutei din lemn pentru copii

5 Idei de amenajare a casutei din lemn pentru copiiAproape orice adult a visat in copilarie sa aiba o casuta din lemn in care sa se joace si sa isi petreaca timpul liber si, mai ales, vacantele intr-un loc in care isi poate crea propriul taram de basm. De aceea, adultii din ziua de astazi, care nu s-au putut bucura de jucariile visate, incearca sa le ofere propriilor copii posibilitatea de a se bucura de toate acestea. Daca unii apeleaza la magazinele specializate, alti oameni, datorita indemanarii de care se bucura, au construit ei insisi copiilor o astfel de casuta.

Bineinteles, si copiii sunt foarte incantati de o astfel de casuta, iar faptul ca, de cele mai multe ori, aceasta este amplasata in curte sau gradina, determina copiii sa se dezlipeasca din fata ecranelor si sa petreaca mai mult timp in aer liber. In plus, acestia isi pot pune imagiatia la contributie pentru a amenaja casuta din lemn dupa cum isi doresc ei, in ajutorul acestora venind si parintii, care se transpun inapoi in anii copilariei.

Avantajul este ca o casuta din lemn pentru copii permite amenajarea intr-o varietate de modele, doar imginatia fiind limita in acest caz. Acestea pot fi amenajate atat la interior, cat si la exterior, pot fi vopsite, decorate, transformate dupa cum sunt preferintele si hobby-urile celor mici.

1. Casuta din lemn – bucatarie

Pentru copii care sunt pasionati de gatit si tot ce tine de bucatarie, o casuta din lemn poate fi locul ideal pentru a fi amenajata o bucatarie in miniatura. In interiorul acesteia, cei mici se pot juca sau chiar pot pregati diferite preparate, care nu necesita folosirea unor instrumente periculoase.

2. Casuta din lemn – castel

Fie ca este vorba despre o fetita care se viseaza printesa sau despre un baietel care este cavaler, o casuta din lemn poate fi transformata foarte usor intr-un castel. In plus, cei mici nu au nevoie de prea multe accesorii sau decoratiuni, imaginatia lor creand cadrul perfect pentru joaca de roluri pe care o prefera.

3. Casuta din lemn – corabie pentru pirati

Foarte multi copii sunt fascinati de personajele din povestile preferate, printre acestea aflandu-se chiar si pirati. Prin urmare, transformarea unei casute din lemn in corabie de pirati poate fi o idee excelenta pentru cei mai pasionati dintre acestia, fiind astfel locul ideal in care sa isi poata juca rolul de pirat.

4. Casuta din lemn – cabinet medical

Desi uneori se tem de medici, majoritatea copiilor au printre jucarii si o trusa de doctor, unii dintre ei fiind cu adevarat pasionati de acest rol. Astfel ca daca parintii lor le pot amenaja o casuta din lemn, aceasta poate fi foarte usor transformata intr-un cabinet medical.

5. Casuta din lemn – spatiu pentru viitori artisti

In acest caz, transformarea casutei nu presupune o amenajare deosebita sau utilizarea unor obiecte aparte. Doar simplul fapt ca micii artisti au un spatiu al lor, in care sa isi poata dezvolta pasiunea si abilitatile, reprezinta un motiv de bucurie pentru acestia.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *