Locuri de munca acasa – ce trebuie sa stii despre ele

Locuri de munca acasa – ce trebuie sa stii despre ele

Intr-o piata economica instabila, freelancing-ul a inceput sa devina un termen din ce in ce mai des folosit, mai ales in vocabularul romanilor cu un portofoliu de soft skills precum design-ul, programarea, cunostiintele de editare foto-video. Principalul avantaj al vietii de freelancer e faptul ca se pot gasi diverse locuri de munca acasa, dar si faptul ca nu necesita prezenta fizica in fata calculatorului un numar fix de ore pe zi. Mai mult, multi dintre cei care lucreaza de acasa au si un job full-time sau part time, in mare parte pentru a putea demonstra vechimea ceruta de unii agajatori, dar si pentru a avea un venit stabil.

Pe piata din Romania au inceput sa apara si site-uri care ofera locuri de munca acasa. Chiar daca au un inceput timid, unele dintre ele au in spate agentii de publicitate serioase, care investesc masiv in popularizarea lor si care ofera un mediu de lucru serios si relativ stabil oricui vrea sa faca… bani pe net.

 

Unele dintre ele au si un sistem de bonificare a utilizatorilor care aduc membrii activi, ceea ce reprezinta o oportunitate usoara de a acumula rapid sume importante de bani, sau cel putin, care cu greu pot fi obtinute facand alte task-uri.

De ce e benefica prezenta unor astfel de site-uri in mediul online romanesc? Pentru ca ofera posibilitatea oricui sa munceasca si sa acumuleze bani rapid. Cu cat mai multe site-uri in genul, cu atat mai bine, atat din perspectiva unuia care investeste bani intr-un astfel de proiect, cat si din perspectiva unuia care munceste pentru a castiga bani dintr-un astfel de proiect. Angajatorii au parte de servicii bune si rapide, pentru care ar fi platit mult mai mult daca ar fi apelat la serviciile unei companii straine, plus ca pot selecta care dintre task-urile efectuate si care nu respecta nivelul de calitate cerut, iar cei care lucreaza pot acumula rapid sume importante de bani.

Vezi si:  Primul ciclu de steroizi. Cum trebuie sa fie administrat?

In sectorul international, site-urile cu locuri de munca acasa sunt foarte populare si foarte bine vazute. Trebuie totusi facuta distinctia clara intre site-urile acest tip si Fiverr sau clonele sale, intrucat angajatorii stabilesc aici tariful pe care il pot plati, iar utilizatorii decid daca respectivul tarif merita sau nu munca lor. La Fiverr sau la alte site-uri in genul, cei care vor un anume tip de serviciu trebuie sa plateasca exact cat cer utilizatorii, lucru care nu intotdeauna e in concordanta cu limitele bugetului.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *