Volkswagen restilizeaza modelul Tiguan cu o noua versiune hibrida

Volkswagen a dezvaluit recent noul sau model de Tiguan, restilizat. Pe langa un stil regandit si revizitat, propune si o noua versiune reincarcabila, dar si o versiune sportiva, tip R.

Volkswgen Tiguan este una din cele mai populare modele de SUV din Europa. De la lansarea sa, din 2007, au fost lansate peste sase milioane de exemplare. Si este cel mai vandut model al grupului Volskwgen in anul 2019.

Dupa patru ani de cariera, cea de-a doua generatie a sa lansata in anul 2016, primeste o restilizare, care este insotita de noutati importante si o noua versiune hibrida reincarcabila, dar si o versiune sportiva, de tip R.

Din punct de vedere estetic, partea din fata a noului Tiguan este complet schimbata. Are un calandru mai impozant care il inscriu in linia celor mai recente modele de la Volskwagen. Are noi faruri LED numite IQ Light, care par ca se prelungesc si pe aripi.

Noua sigla de la Volkswagen este si ea putin schimbata, pusa cel mai bine in valoare in partea din spate de o noua insigna Tiguan cu litere mai impozante si cu mai mult spatiu intre ele.

La interior, nu putem vorbi despre schimbari prea mari. Dar Volkswagen adopta noul sistem MIB3 cu un touch screen care are o cartela eSim integrata permitand apelurile de urgenta, dar si o multime de alte servicii conectate. Este prezent aici si Digital Cockpit iar conectivitatea de la bord a fost actualizata la zi cu sosirea unor prize USB-C, dar si cu suportul Android Auto si Apple Car Play fara fir.

Comenzile tactile sunt omniprezente dar si un nou sistem de climatizare sau un nou volan cu comenzi tactile si el. Tehnologia care ajuta la condus se imbogateste si ea cu sosirea unu nou Travel Assist. Este cel care se va ocupa de directie, de accelerare si de franare pentru a asista soferul pana la 210 km pe ora. Un nou sistem audio de 480 de watti semnat Harman Kardon isi face si el aparitia.

O versiune hbrida reincarcabila de 245 de cai. Sub capota, pe langa motorizarea obisnuita pe benzina, TSI si Diesel TDI noul model de Volkswagen Tiguan ofera si o varianta hibrida reincarcabila, botezata eHybrid, destul de puternica, de 245 de cai.

In modul 100% electric, e-mode, aceasta poate sa ruleze cu pana la 130 de km pe ora oferind o autonomie de pana la 50 de km.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *