Tradarea si efectele ei

Tradarea si efectele ei

Cateva lucruri am detestat inca din copilarie, dar cel mai mult ma deranja si ma durut este tradarea. Daca va uitati in istoria noastra ve-ti vedea ca marii lideri ai acestei natiuni au fost invinsi doar prin tradare, incepand de la Decebal, Mihai Viteazau, si apoi cu Mihai Antonescu (de catre Regele Mihai)

Pe parcurusl vietii am avut parte de multe tradari, si asta inca din vremea copilariei, dar nici una dintre tradari nu ma marcat la fel de mult cum au fost tradarile venite din partea unor oameni pe care eu ii consideram la un moment dat, cei mai buni prieteni ai mei. Pretul tradarii nu a fost prea mare, nu au castigat prea mult, ba din contra au pierdut foarte mult, incepand cu faptul ca si-au pierdut un prieten loial, apoi am observat ca si alti prieteni au luat distanta de ei, pentru ca si-au dat seama ca si ei ar putea fi tradati.

Pretul si scopul celor mai mari tradari din viata mea au fost bani, faima sau cariera, au considerat ca, daca ma calca pe mine in picioare si iau ceea mi-a daruit Dumnezeu, vor deveni mai mari, mai iubiti, mai bogati, dar iata, ca viata a demonstrat ca nu este asa. Puteau sa ceara si poate chiar ar fi primit de la mine din toata inima fara sa cer nimic in schimb mai mult decat au puteau sa ia, si am fi ramas prieteni in continuare, pentru ca eu nu vreau averi mari si nici faima, pentru ca nu sunt obiectivele mele principale.

Vezi si:  6 rani emotionale pe care le “mostenim” din copilarie

Am analizat destinul celor care m-au tradat grav, si am vazut ca chiar daca initial le-a fost mai bine, in timp au avut mari necazuri si au pierdut mult mai mult decat au dobandit. Legile Divine sunt neiertatoare si implacabile, nu ai cum sa le pacalesti.

Stiu ca in Legile Divine (legile Karmei sau lege actiunii si reactiuni dupa alte culturi) merit fiecare picatura din suferinta respectiva. Acele tradari mau durut si ma dor inca foarte mult chiar daca au trecut atatia ani de atunci. Dar am invata ca trebuie sa corectez ceea ce am gresit in trecut, sa ma stradui sa fiu un om mai bun mai drept si mai corect, si astfel voi merita mai putina suferinta.

Sa stiti ca viata este absolut dreapta, doar ca noi nu avem capacitatea sa analizam si sa intelegem tot trecutul nostru, si efectele fiecarei fapte facute la un moment dat pe parcursul vietilor.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *