Toshiba Satellite C660D-1GV – pret mic, mic de tot!

Primul meu laptop a fost un Toshiba Satellite, dupa cum am scris si in articolul subliniat. Cert e ca de atunci, am ramas fan declarat al acestei marci, drept pentru care azi o sa vorbim un pic despre un alt laptop Toshiba ieftin, anume modelul Stallite C660-1GV, un produs cu garantie “no matter what”.

Lista de specs zice cam asa:

 

  • procesor AMD de 1,3 Ghz dual core;
  • display de 15,6 inch, cu tehnologia True Brite incorporata;
  • 500 de GB memorie pe HDD si 3 Gb de memorie RAM;
  • placa video AMD Radeon;

Primul lucru care merita intr-adevar mentionat e faptul ca spre deosebire de 95% alte laptop-uri existente pe piata Romaneasca de profil, tastaturile celor produse de Toshiba sunt foarte silentioase, lucru extrem de folositor celor care lucreaza acasa sau care pur si simplu nu vor sa faca galagie in timp ce lucreaza. Asta, unu la mana.

Doi la mana: imaginea livrata utilizatorilor este una foarte ok; display-ul este bazat pe tehnologie LED si livreaza la o rezolutie de 1366 x 768. Desi Toshiba nu este neaparat specializata pe productia de display-ul, ele nu au puncte slabe si nici defecte care sa creeze discomforturi utilizatorilor. Gratie tehnologiei True Brite, luminozitatea se va schimba automat in functie de programele accesate, astfel incat experienta utilizatorului sa fie una unica si placuta.
Multimedia si conectivitate

In ceea ce priveste aceste segmente, nu se poate spune ca Toshiba Satellite C660D-1GV exceleaza in vreun fel. Are insa toate dotarile standard intr-un pachet menit sa implineasca nevoile de baza ale oricarui utilizator: camera web integrata, microfon incorporat, 2 slot-uri USB, iesire audio care permite conectarea unor boxe si iesire VGA. Tinand cont si de pretul destul de mic care face ca acest model sa se incadreze in categoria de laptopuri ieftine, nu cred ca acest model dezamageste cu ceva.

Din contra, chiar: este printre putinele modele care au pe HDD de 500 de GB – cu posibilitate de upgradare- si care se incadreaza intr-un pret de sub 1400 de lei. In principiu, in ceea ce priveste partea de software, poate rula cam orice program. Trebuie insa sa tineti cont ca nu e un laptop menit sa fie folosit exclusiv pentru business/office, ci mai mult pentru studenti si oameni care au nevoie de putere marita de calcul si procesare, dar care nu “forjeaza” la capacitate maxima laptop-urile.

In rest, din experienta proprie va spun ca are un sistem de racire destul de bun, care nu permite laptop-ului sa se infierbante prea tare decat daca aerisirea e blocata. De asemenea, produsele Toshiba sunt rezistente si fiabile, iar daca beneficiati si de oferta de garantie “no matter what”, atunci puteti sta fara griji in ceea ce priveste soarta lui: orice ar pati, reparatiile vor fi gratuite, sau la nevoie, el va fi inlocuit pe deplin.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *