Top filme care ne ajuta sa calatorim

In aceasta perioada mai grea cand inca nu putem sa calatorim pentru a ne bucura de cele mai frumoase peisaje, poti incerca sa evadezi prin intermediul celor mai frumoase peisaje care ofera  peisaje exotice mirifice.

Under The Tuscan Sun. Acest film te va duce sa faci o mica escapada in magnificele peisaje insorite din Toscana, presarate cu raze de soare, alaturi de Diane Lane. Aceasta are rolul unei femei divortate care pe neasteptate, decide sa cumpere o resedinta in minunata Ialie.

Interstellar. Aceasta drama SF ne va duce direct in celalalt capat al galaxiei cu o echipa de astronauti de cinci stele, compusa din Matthew McConnaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain si Wes Bentley,

Wild. Reese Witherspoon ne duce pana in inima desertului Mohave in aceasta adaptare cinematografica a operei lui Cheryl Strayed.

Life of Pi. Ang Lee ne ofera adaptarea acestei magnifice povesti a unui tanar indian care se afla in mijlocul Pacificului intr-un vapor minuscul alaturi de un tigru. Vei fi cu siguranta fermecat de cele mai frumoase scene de o incantare mitica.

Eat Pary Love. Este o delicioasa comedie romantica care spune povestea adevarata a lui Elizabeth Gilbert, o femeie care a ales sa renunte la viata sa timp de un an pentru a calatori. Aventurile sale iti vor permite sa mananci o pizza la Napoli, sa te rogi la un ashram in India sau sa faci baie in cele mai cristaline ape din Bali.

Hector and the Search of Happiness. Este o frumoasa poveste a unui psihiatru care are o viata ingropata in rutina si care pleaca in calatorie pentru a descoperi ce ii face pe oameni fericiti.

Anna and the King. Jodie Foster are aici rolul unei celebre profesoare de engleza Anna Leonowens in adaptarea operei care prezinta anii pe care i-a petrecut la curtea de la Siam. Pe langa peisajele exotice vei vedea aici frumoase povesti de dragoste si cele mai frumoase prietenii.

The Motorcycle Diaries. Iti poti oferi cea mai frumoasa calatorie prin America de Sud in timpul anilor 50 in compania lui Gabriel Garcia Bernal.

Seven Years in Tibet. Este inspirat din opera autobiografica al alpinistului austriac Heinrich Harrer in magnifica regiune Tibet. Brad Pitt are aici rolul lui Harrer care leaga o relatie de prietenie cu cu tanarul Dalai Lama Tenzon Gyasto. In acest film vei vedea si varfurile celebrului munte Himalaya.

Out of Africa. Meryl Streep si Robert Redford te trimit pana in inima Africii in aceasta poveste de dragoste de neuitat.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *