#Alive: despre ce vorbeste acest film difuzat de Netflix?

#Alive: despre ce vorbeste acest film difuzat de Netflix?

Netflix a postat online filmul #Alive, un film cu un concept cel putin interesant. Un tocilar, inchis in apartamentul sau, de unul singur, este nevoit sa faca fata unui atac cu zombies.

#Alive este un film horror realizat de catre Il Cho. Un film care spune povestea lui Oh Joon-Woo, un gamer care isi  castiga existenta din live-urile realizate pe Internet, din vizualizari. Izolat in apartamentul sau, afla de la o persoana care il urmareste in direct de existenta unei invazii cu zombies. Isi porneste televizorul, isi scoate casca si descopera cum, efectiv, orasul este scufindat in haos. Este pur si simplu socat. Iesind pe balcon, descopera cu stupoare ca strazile orasului sunt invadate de morti-vii. Se inchide din nou in apartament. Insa, eroul nostru este din ce in ce mai disperat deoarece nu mai are apa, nici mancare. Nu are de ales : va fi nevoit sa iasa pentru a face rost de hrana daca nu vrea sa moara de foame inainte ca zombii sa ii vina de hac. Afara, este asteptat de oamenii mai ghinionisti, de infectati. Va face echipa cu Kim Yoo-bin, singura supravietuitoare a orasului, care locuieste in cladirea situata vis-a-vis de el.

Lung-metrajul este bazat pe scenariul elaborat de americanul Matt Naylor, care a co-adaptat scenariul impreuna cu Cho.

Chiar daca suntem departe de bugetul de care au beneficiat filme horror cunoscute si celebre, aceasta lipsa nu se face simtita pe ecran. Subiectul de plecare (un barbat izolat in propriul apartament) a mai fost dezbatut insa #Alive este original in felul sau. Dupa cum se poate vedea in trailer, chiar daca avem impresia ca totul se petrece in acelasi cartier rezidential, exista totusi cateva scene de actiune, cu accidente in lant si explozii. Si zombii sunt destul de numerosi si nervosi. Alegerea de a face din personajul principal un tocilar este o idee foarte buna asta deoarece se poate folosi de noile tehnologii pentru a se apara precum o casca dotata cu realitate augmentata sau o drona.

Vezi si:  Babel: de unde vine titlul filmului lui Alejandro Gonzalez Inarritu?

Chiar daca la noi il putem urmari direct online, #Alive a avut parte de o lansare in cinema in Coreea de Sud. Si s-a bucurat de un succes real in aceasta perioada in care toata lumea incearca sa treaca asa cum poate peste aceasta criza sanitara. Ba chiar ne aduce aminte de perioada de izolare, cand noi insine am fost inchisi in casa o perioada…

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *