Indeplinirea unui vis….

Nu stiu care ati vazut The Pursuit of Happiness cu Will Smith, dar acel film vazut mai demult, m a cam marcat. Atat de multa determinare in ati indeplini un scop, o dorinta, un vis. Acela de a scapa din saracie. Sa fi statornic, sa nu lasi nici un obstacol sa te doboare. Asta e si ideea probabil. Asta ar trebui sa fie in capul nostru… Nu conteaza obstacolele.. pana la urma… la ce te uiti? ce in stanga ce e in dreapta? sau .. doar la visul tau ? Sa il indeplinesti?

Nu la asta te uiti? Cred ca si asta e unul din motivele pentru care unii esueaza in a-si indeplini visele. Pentru ca se opresc o secunda si se uita la obstacole, si normal cand vezi ceva in calea ta, intervine neincrederea, nesiguranta. Asta e prostia noastra. Ramai ferm pe pozitie. Adu-ti aminte care e scopul tau. Am o melodie pe care o ascult si imi place mult. Mi se pare foarte frumoasa.


Daca ramai motivat, daca ramai pe pozitie, si nu uiti ce vrei cu adevarat, atunci se va indeplini. Ai rabdare, caci cu rabdarea trec si marea ;)

Salvează

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *