Semnele care arata ca esti un introvertit sociabil

Sa fii inconjurat de prieteni sau de cei dragi este un lucru care iti face bine, dar in doze mici? S-ar putea sa fii un introvertit sociabil. Un lucru care de multe ori este putin inteles de cei din jur, pentru care pari un extrovertit pentru ca vorbesti mult, iti place sa petreci si sa te distrezi.

Introversia este adesea asociata cu timiditatea sau caracterul nesociabil al unei persoane. Dar este putin mai complicat si mai diferit.

Un introvertit sociabil este cineva sfasaiat intre dorinta de a-si vedea prieteni sau rude si nevoia de a fi singur pentru a-si reincarca bateriile.

Pentru ca a fi in mica lui lume ii face bine si este o adevarata placere. Aceste momente de introspectie sunt benefice si pentru momentele petrecute cu prietenii. Crezi ca si tu esti asa? Iata cateva semne care arata ca esti un introvertit social.

Te adaptezi usor. Introvertitul sociabil are aceasta calitate de a se adapta foarte usor la o situatie si la oameni. Face pasi mici, simte apele si vorbeste cu oamenii din jurul lui, dar nu stie sa stea mult in „multime”.

Empatia este adesea calitatea sa numarul unu. Intr-adevar, introvertitul sociabil este interesat de oameni, ii intelege si ii sustine. Mai mult, atunci cand o persoana este putin prea intruziva, ii este greu sa spuna asta.

Ai un calm linistitor. Exista un calm si o stabilitate impresionante in introvertitul sociabil. Doua calitati care ii fac pe oameni sa aiba incredere in el. Prietenii si rudele lui se bazeaza foarte mult pe el. Din acest motiv este solicitat rapid, ceea ce, prin forta, il poate deranja. Introvertitul sociabil se simte rapid coplesit de acest rol de confident.

Identifici rapid oamenii si situatiile. Foarte repede, introvertitul sociabil identifica oamenii, locurile si mediul in care se gaseste. Asta nu inseamna ca face o judecata de valoare.

Nu esti timid. Trebuie sa incetam sa ii numim timizi pe cei introvertiti sociabili. Sunt oameni care se simt in largul lor, chiar si atunci cand sunt in fata unui public sau in fata unor oameni pe care nu ii cunosc. De fapt, cei apropiati de introvertiti sociabili ii considera adesea extrovertiti.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *