Recomandarea Zilei: Rework, O Carte Care Va Poate Schimba Viata

Cartea a fost recomandata de Bogdana Butnar ca fiind una dintre putinele carti de self development cu adevarat bune, o carte care nu numai va va invata sa va organizati intr-un mod mai eficient timpul disponibil pentru lucru(fara sa expuna niste argumente teoretice, asa cum o fac mai toate cartile in gen), dar mai ales, va va invata sa nu mai cautati scuze, precum si alte lucruri folositoare.

Am putea spune deci, ca Rework este un fel de decalog al afacerilor, potrivit pentru toti antreprenorii, indiferent de cat de multa experienta au. Contine de asemenea, sfaturi si idei simple, atat de time management cat si de orgazinare a afacere, asltfel ca la finalul cartii, veti sti ca:

  • deciziile sunt singura cale spre progres, indiferent de natura lor;
  • chiar daca diferiti guru, asa numiti motivatori, va vor spune sa munciti 24 de ore pe zi, aceasta nu este o solutie care sa fie ok pe termen lung. Rework va va invata importanta somnului si cat de mult poate influenta odihna productivitatea;
  • care sunt factorii ce trebuie eliminati sau macar rariti din timpul muncii;
  • ca atunci cand e vorba de afaceri, cel mai prost lucru pe care-l puteti face este sa cautati scuze;

In concluzie, Rework, scrisa de Jason Fried si David David Heinemeier Hansson, este o carte senzationala pe care v-o recomand cu toata caldura. Desi pare mult spus, va poate schimba radical viata, dar mai ales castigurile si productivitatea. In plus.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *