De ce să folosești caserole din plastic de la Snick Ambalaje?

De ce să folosești caserole din plastic de la Snick Ambalaje?

Trebuie să recunoaștem că în ultima vreme suntem foarte grăbiți și foarte comozi, așa că am găsit soluție să câștigăm și timp și să fim și confortabili. Câți dintre voi apelează la restaurante/fast-food-uri pentru a-și satisface foamea?

Sunt atâtea beneficii în comandatul mâncării: economisirea timpului, lipsa efortului și foarte important, lipsa vaselor de spălat. Sau vă aflați în lista oamenilor ce găsesc o plăcere în această activitate? Dacă da, cu siguranță puteți păstra caserolele de plastic, de la Snick Ambalaje, pentru reutilizare.

De ce să alegi caserolele de plastic de la Snick Ambalaje?

Lucrezi în domeniul Horeca și dorești să oferi o experiență plăcută clienților tăi? Ca să faci asta, trebuie să te asiguri că toate produsele sunt de calitate. Da, mâncarea e pe primul loc, dar nu e singurul lucru ce contează. Ambalajele în care oferi mâncarea la pachet contează la fel de mult.

Din experiența personală, desfacerea caserolelor în care primeam mâncarea, era o adevărată aventură. Știți că foamea ne irită, păi gândiți-vă ce nerăbdare mocnea în sufletul meu, în pauza de la muncă. Ultimul lucru pe care mi-l doream era să mă chinui să desfac o caserolă. Și unele chiar necesitau și prezența altor instrumente de desfacere. E o experiență neplăcută și din start  etichetam compania într-un mod negativ. Când se mai comanda de la restaurantul respectiv, prima reacție era Oh, caserolele pe care-ți pierzi pauza ca să le deschizi!

Un prim motiv pentru care să alegi caserole plastic de la cei de la Snick Ambalaje este că toate caserolele lor au și o variantă de capace care să li se potrivească, adică nu trebuie vidate. Caserolele vidate sunt foarte dificil de desfăcut. Să ne gândim că aveți nevoie de aceste caserole pentru un streetfood, unde lumea vine grăbită și se întâmplă să mănânce chiar și din mers. Dacă sunt greu de deschis, cu siguranță experiența clientului respectiv nu va fi plăcută. Riscul lor e că nu pot fi desfăcute complet și plasticul să-ți ajungă în mâncare. Cei de la Snick Ambalaje asigură niște caserole care să aibă grijă ca nu-ți crează niciun fel de disconfort.

Vezi si:  Apartamentul familiei tale

Un alt motiv este că aceste caserole plastic sunt prezentate în diferite mărimi, modele, compartimentate diferit. Sunt perfecte pentru orice fel de mâncare din meniu. Este foarte plăcut ca atunci când mâncăm la pachet, produsele din interior și felurile de mâncare să nu se amestece între ele și să fie compartimentate.

În al treilea rând, sunt foarte rezistente; suportă temperaturi de la -10 grade Celsius la la +120 de grade Celsius. Nu trebuie să îți faci griji dacă pui în ele mâncarea direct scoasă din cuptor. În același timp, ele păstrează mâncarea caldă. Cu toții ne dorim ca atunci când comandăm ceva la pachet, să ajungă mâncarea acasă de parcă ar fi fost atunci luată de pe foc.

Cei de la Snick Ambalaje le și personalizează pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să le furnizezi logo-ul tău sau o culoare dorită, ca ei să poată să-ți facă după bunul tău plac caserolele pe care tu le-ai ales.

Fie că ai o afacere în domeniul Horeca sau că pur și simplu dorești o bucătărie mai organizată, apelează la caserolele de plastic de la Snick Ambalaje.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *