Produse profesionale de actualitate pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri!

Produse profesionale de actualitate pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri!

Produse profesionale de actualitate pentru saloanele de manichiuri și pedichiuriExistă magazine online în România care comercializează produse profesionale de foarte bună calitate și foarte moderne pentru saloanele experimentate de manichiuri. Unele dintre ele sunt de un real folos, deoarece comercializează o  gamă foarte bogată de produse de actualitate. În felul acesta, puteți comanda într-un singur loc, orice produs important de care aveți nevoie pentru realizarea manichiurilor complexe.

Everin este numele unui important producător de articole destinate manichiurilor și pedichiurilor moderne, cunoscut deja în foarte multe țări din lume pentru calitatea și proprietățile excelente ale produselor fabricate.

Este vorba, practic, de o gamă completă de produse care include foarte multe tipuri de geluri pentru construcție, oje semipermanente, soluții pregătitoare pentru unghii, soluții degresante, aparatură modernă, ustensile și accesorii, decoruri unghii, tatuaje interesante, pudre acrilice, etc.

Magazinul online Everin.ro comercializează atât produsele proprii cât și produse fabricate de alte companii renumite în lume: BASE ONE, ROSALIND, VANELISA, CANNI, FSM, SILCARE, MOLLY LAC, etc.

Soluții profesionale pregătitoare pentru manichiuri

Rubber Cover Base EVERIN 15 ml – 01 Alb Lăptos

Baza Rubber Cover marca Everin este o bază color de tip Cover, densă ca și consistență. Ea poate fi folosită ca și culoare pe toată unghia. Cu ajutorul ei se pot realiza și manichiuri de tip French.

Este o colecție foarte bogată care conține 24 de nuanțe diferite și chiar există și nuanțe cu sclipici auriu. Este utilă în manichiuri moderne deoarece acoperă imperfecțiunile unghiei naturale și oferă unghiei un aspect natural.

Soluția se aplică după ce unghiile sunt bine pregătite și la final se sigilează cu o soluție profesională de tip Top Coat. Pentru uscarea acesteia se va folosi lampa de tip UV sau LED, timpul de uscare fiind de aproximativ 60 de secunde.

Vezi si:  4 semne ca ai nevoie de o saltea noua

Deoarece este o substanță foarte pigmentată, baza aceasta se va aplica într-un strat foarte subțire și se va usca la o lampă de minim 48W, care va trebui să funcționeze foarte bine.

În afară de produsele de tip Bază Rubber, mai puteți comanda cu ajutorul acestui magazin online și soluții pregătitoare marca Everin de tip Primer, de tip Top sau Bază simplă. Vă recomandăm cu încredere și celelalte categorii de produse unghii incluse în oferta companiei: oje semipermanente, geluri pentru construcții și geluri color. Sunt eficiente, se lucrează foarte ușor cu ele și rezistă foarte bine în timp.

Aparatele comercializate de magazinul online Everin.ro sunt și ele foarte apreciate în momentul de față. Este vorba despre foarte multe categorii de lămpi UV sau LED, de sterilizatoare cu cuarț și de freze electrice profesionale. Prețurile nu sunt mari deloc, uneori există și campanii de reduceri.

Orice produs postat în oferta companiei poate fi comandat atât de către persoane juridice cât și de către persoanele fizice. Plata se poate face online sau ramburs, la primirea coletului.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *