Primul ciclu de steroizi. Cum trebuie sa fie administrat?

primul ciclu steroiziFiecare persoana care incepe sa lucreze la sala isi doreste rezultate cat mai rapide. Din pacate, pe cale naturala (cu o alimentatie corecta, sport realizat corect, somn suficient, etc), rezultatele apar destul de greu.

Tocmai de aceea, multi incepatori cauta steroizi de vanzare.

Steroizii sunt substante obtinute sintetic, care ajuta la o sintetizare mult mai buna a proteinelor si a altor substante nutritive de catre celule. Rezultatele pe care le ofera sunt foarte atractive, motiv pentru care multi sportivi incepatori ii administreaza fara sa se informeze foarte mult in ceea ce ii priveste.

Cei de la steroizi-culturism.com avertizeaza ca steroizii sunt eficienti doar daca sunt administrati in doze mici. In caz contrar, riscurile asumate sunt destul de mari.

Cum se administreaza primul ciclu de steroizi?

Pentru cei care se hotarasc ca steroizii sunt o solutie optima pentru organismul lor, administrarea trebuie sa se faca pe baza unor reguli:

  1. Prima data se folosesc steroizi slabi. Desi nu dau rezultate impresionante de unii singuri, efectul lor poate sa fie imbunatatit substantial printr-un antrenament corect si prin dieta;
  2. Se cere sfatul unui profesionist. Fie ca este vorba despre un medic sau despre un sportiv care are experienta in ceea ce priveste administrarea de steroizi, este bine sa se caute o persoana pentru sfatuire;
  3. Se respecta cu strictete regulile de administrare, de alimentatie si de odihna.
  4. Se alege cu atentie tipul de steroizi folositi. Nu toti steroizii sunt la fel. Fiecare are efectele sale pozitive si efectele negative. Pentru persoanele care au cateva kg in plus, trebuie sa se evite steroizi precum Danabol sau Anapolon, deoarece amplifica imaginea unui corp mare.

Ce trebuie sa stii inainte de a administra steroizi?

Din pacate, desi au o multime de beneficii, iar rezultatele pe care le ofera sunt, de cele mai multe ori, impresionante, steroizii au si efecte secundare. Inainte de a incepe un ciclu de administrare este bine sa stii care sunt aceste efecte secundare si este bine sa incerci sa le minimizezi.

Printre cele mai cunoscute efecte negative se numara acneea, ginecomastia (cresterea sanilor), retentia de apa sau schimbarea frecventa de dispozitie. De asemenea, la anumiti steroizi pot aparea durerile de cap, insomnia sau chiar inhibarea productiei naturale de testosteron.

Cum fiecare tip de steroid are propriile efecte pozitive si negative, inainte de inceperea unui ciclu este bine sa se analizeze cat mai multe variante. Pe steroizi-culturism.com pot fi gasiti foarte multi steroizi de foarte buna calitate, alesi in asa fel incat sa aiba cat mai putine efecte negative si insotiti de foarte multe informatii utile.

O masa musculara se obtine mereu cu eforturi sustinute. Indiferent ca se alege consumul de steroizi sau nu, cei care se vizualizeaza cu o musculatura bine definita si cu o forta foarte mare, trebuie sa aiba in vedere procesul care ii duce pana acolo. Acesta poate sa fie destul de costisitor, sa ocupe mult timp, sa iti solicite mult efort si sa aiba o serie de efecte negative. Pana la urma insa, merita.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *