Infidelitate – care sunt semnele astrologice cele mai predispuse pentru a insela?

Gemeni, Scorpion, Fecioara… oare anumite semne astrologice, ar fi mai inclinate inspre adulter mai mult decat celelalte? In acest articol iti propunem un clasament cu cele mai infidele semne ale zodiacului.

Plictiseala, rutina, sete sau dorinta de ceva nou… iata o multime de argumente pe care persoanele infidele le scot la inaintare pentru a explica adulterul. Si cum ar fi oare daca semnul nostru astrologic sau data noastra de nastere ar putea sa ne predestineze la infidelitate?

In orice caz, acestea sunt lucrurile pe care le sugereaza noile studii.

Sagetatorii, cei mai predispusi pentru a insela. Pentru ei, seductia este un joc permanent. Pot chiar sa aiba o viata dubla fara ca cineva sa isi dea seama de asta. In cap de lista in topul celor mai infidele semne astrologice se afla deci Sagetatorii. Cu un nivel de infidelitate de peste 13%. Un rezultat care ar putea sa fie in concordate cu nevoia de impetutozitate care este in general atribuita celor din acest semn.

Pe podium se afla si cei din semnul Gemeni, cu un procent de 10,73%, urmati de catre cei din semnul Berbec, cu 9,15%. Semne astrologice care sunt celebre pentru temperamentul lor nelinistit si vulcanic si impulsiv, mai ales in cazul Berbecilor.

Studiile au pus in lumina si semnele astrologice care sunt cel mai putin predispuse la infidelitate. Aici se regasesc Scorpionii pe ultimul loc cu un procent de doar 5,75%, chiar daca despre acest semn se spune ca este putin cam manipulator. In orice caz, orice s-ar spune, Scorpionii sunt cei care iau iubirea si casatoria foarte in serios.

Dar Taurii sunt si ei foarte putin predispusi la infidelitate, inseland aproape niciodata sau foarte rar. Va fi infidel doar daca se indragosteste de o alta persoana. Asa sunt si Leii, care prefera sa incheie o relatia mai degraba decat sa insele.

Horoscopul chinezesc- cum ramane cu ei? Studiile s-au indreptat si asupra celor mai infidele semne astrologice din horoscopul chinezesc. Se pare ca cele mai predispuse la a fi infidele sunt persoanele din semnul Maimutei, cu un procent de 10,32%, urmate de Dragon, cu un procent de 24% , urmate de cele din semnul Bivol, cu 8,78 de procente. In ceea ce priveste semnul chinezesc cel mai putin susceptibil de a comite o infidelitate, Capra se afla pe primul loc, cu un procent de doar 6,39% de infidelitate.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *