In primul sau an, Dacia Spring a devenit cea mai populara in Europa

In primul sau an, Dacia Spring a devenit cea mai populara in Europa

In doar noua luni de comercializare, modelul Dacia Spring a vandut peste 28 000 de unitati. Marca, a inregistrat in total, 46 000 de comenzi, facand parte din categoria masinilor celor mai populare din Europa.

Cu tarifele sale imbatabile, Dacia nu are rival in ceea ce priveste vanzarile din Europa. Marca romaneasca, una din cele mai bune in materie din Europa, a reusit un progres excelent in acest an, un lucru de altfel asteptat.

Comericalizata din martie 2021, electrica cea mai ieftina de pe piata europeana, a cucerit deja in jur de 28 000 de clienti. Adica se afla pe locul trei in ceea ce priveste vanzarile pe Vechiul Continent. O buna performanta pe care o datoreaza in mod evident, pretului sau foarte bun pentru un model electric. Chiar daca acest lucru se datoreaza renuntand la multe lucruri fundamentale pentru o masina mai moderna- o Securitate pasiva foarte medie, performante modeste, confort limitat si un iluminat mediocru.

Modelele electrice s-au vandut mai bine decat cele Diesel. Un alt element ce ar putea explica succesul masinii Dacia Spring, este in mod evident, contextual, extrem de favorabil pentru o masina cu zero emisii in Europa, unde bonusul CO2 si alte stimulente fiscale ii imping pe client sa faca aceste alegeri. In asa maniera, incat, pentru prima data in istorie, vanzarile pentru masinile electrice au depasit vanzarile masinilor diesel pe Batranul Continent.

Pentru moment insa, Dacia Spring nu apare in top 10 vanzari BEV- Battery Electric Vechicle, care a fost dominat in anul 2021 de catre Tesla Model 3. Dar, cu un an plin si cu finalul problemelelor de logistica, pentru livrare, Dacia Spring ar putea deveni cea mai vanduta masina electrica europeana. Este deja cazul pentru Duster si Sandero de ceva ani.,

Vezi si:  Anvelopele de vara sunt mai ieftine iarna!

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *