Facebook Messenger – descarca APK pentru a profita de ultimele actualizari

Facebook Messenger – descarca APK pentru a profita de ultimele actualizari

Facebook vine cu o noua actualizare a aplicatiei Messenger. In program, functionalitati noi pentru a facilita selfie-urile, pentru a ne permite sa creem efecte bokeh chiar si pe un smartphone fara modul portret si sosirea modului Boomerang la fel ca cel de pe Instagram care permite crearea unor bucle prin intermediul unor clipuri scurte.

Modul Bokeh soseste, orice smartphone ai avea. Fara indoiala, una din cele mai asteptate functionalitati este cea a modului bokeh, un mod care ne lasa impresia ca poza a fost facuta cu Reflex. Aceasta functionalitate nu era disponibila pe un numar destul de mare de telefoane inteligente. Dar existau aplicatii pentru a beneficia de acest efect (care s-au bucurat de mai mult sau mai putin succes) pe Android.

Pe iPhone in schimb lucrurile stau cu totul si cu totul altfel, trebuie sa ai in mod obligatoriu un iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X, XS ou XS Max. Cu alte cuvinte, unul din cele mai scumpe modele de iPhone. In cazul unui iPhone, modul portret reprezinta o combinatie de material special conceput si a unui algoritm pentru a oferi cele mai bune rezultate cu putinta.

Boomerang, Stickers si alte obiecte 3D incrustate in realitatea augmentata, o alta noutate.  In aplicatia Facebook Messenger, toata lumea este de acum inainte de picior de egalitate. O alta functionalitate destul de asteptata de un numar mare de persoane este lansarea modului Boomerang. Este vorba despre exact acelasi lucru ca si pe Instagram – fa un clip video mai scurt si fa o bucla. Un fel de GIF care merge si vine. Un meniu nou nout care permite inserarea unor stickere si a unor alte obiecte in 3D in toate pozele sau clipurile video.

Vezi si:  Facebook Dating – serviciul de intalniri va rivaliza cu Tinder incepand cu 2020

Facebook va permite plasarea acestor stickere in timp real, peste absolut orice se afla in fata camerei telefonului tau, functionalitatea in sine nefiind una grozava dar oferirea ei face parte din fortarea cresterii folosirii realitatii augmentate, ceva ce multe alte companii se chinuie sa faca.

Una din cele mai importante noutati cu care vine Facebook Messenger este functia Selfie pentru camera deoarece aecasta aduce inclusiv pe telefoanele ce nu dispun de modul Portret optiunea de a face poze cu un efect de adancime folosind camera frontala a telefonului. Numeroase sunt telefoanele Android si Apple care vor beneficia de acum inainte de aceasta functionalitate.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *