Facebook Messenger – cum sa apari offline

Facebook Messenger – cum sa apari offline

Ce poate fi mai neplacut decat sa fii intrerupt in timpul unei discutii importante pe Messenger? Trebuie sa te pui adesea offline pentru a evita aceste situatii si sa iti continui treaba in liniste. Sa stii sa apari offline pe Messenger este un truc extrem de practic pentru a te asigura de faptul ca nu esti deranjat. Iata etapele de urmat in acest sens.

Cum sa apari offline pe Messenger de pe smartphone

Aceasta manipulare este extrem de simpla insa nu toata lumea stie sa o efectueze. Versiunile se schimba odata cu actualizarile efectuate periodic si toate sfaturile gasite nu sunt intotdeauna de actualitate. Incepe prin a deschide aplicatia de Messenger de pe telefon. Ar trebui sa ai acces la ultimele conversatii. Daca ai o versiune mai veche de Messenger atunci lucrurile se schimba putin. Inainte, era necesar sa accesezi optiunea Contacts si sa iti selectezi numele pentru a dezactiva mai apoi optiune Online. Daca urmezi acesti pasi cu o noua versiune vei constata ca nu mai gasesti posibilitatea de a dezactiva aceasta functionalitate.

Daca folosesti o versiune actuala de Messenger

In acest caz trebuie sa ramai pe Home Page si sa dai click pe avatarul tau de pe Facebook care se situeaza sus, in partea stanga a ecranului. Sub numele tau se va derula un meniu. Nu este nevoie sa cauti prea mult deoarece este de ajuns sa daci click pe primul rand Satus Online. Pe aceasta noua pagina care ti se deschide iti apare posibilitatea Online si sa indici atunci cand esti online sau offline. Dand click pe casuta verde trebuie sa confirmi apoi Dezactivarea dupa care vei constata ca apari deja offline atunci cand folosesti aceasta aplicatie. In schimb, nu vei mai vedea nici cand contactele tale sunt online.

Vezi si:  Facebook A Lansat Un Serviciu Similar Yahoo Messenger

Cum sa apari offline pe Messenger de pe un PC

Este in egala masura posibil sa folosesti acest truc pe un PC sau Mac. In bara de cautare scrie www.messenger.com. Poti si sa scrii messenger in casuta de cautare Google care te va redirectiona apoi spre site. Te va intreba daca vrei sa continui si sa iti scrii numele si prenumele in casute. Sus, in stanga ecranului, vei distinge icoana de setari. Da click pe Setari si vei vedea ca poti seta mai multe lucruri precum Notificari, Sunet, dar mai ales modul Online. Vei vedea ca este setat sa apari online. Trebuie doar sa dai click pe optiune si vei trece in modul offline.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *