Facebook blocheaza contul a numerosi utilizatori, fara motiv aparent

Facebook blocheaza contul a numerosi utilizatori, fara motiv aparent

Recent, numerosi utilizatori din lume au constatat cu surprindere ca nu mai au acces la contul lor de Facebook. Se pare ca reteaua sociala a realizat un val de blocari pe timp de noapte in urma unor violari aparente a CGU. Problema: majoritatea persoanelor afectate nu au ce sa isi reproseze…

Nu este un lucru rar ca Facebook sa blocheze el insusi unele conturi pe motiv ca nu respecta conditiile de utilizare. Recent, spre exemplu, nu toti utilizatorii au reusit sa activeze autentificarea cu doi factori. Ba mai mult, au avut surpriza neplacuta de a nu se putea conecta deloc…cu toate acestea, aceasta practica devine si mai problematica din cauza ca utilizatorii in cauza nu au comis nicio incalcare a regulamentului.
Saptamana trecuta numerosi au fost utilziatorii care s-au plans ca nu se pot conecta la conturile de Facebook. In momentul in care au incercat sa se conecteze au fost intampinati de un mesaj care i-a informat ca li s-a dezactivat contul in urma incalcarii conditiilor de utilizare. Doar ca utilizatorii in cauza nu au ce sa isi reproseze…se pare ca le-a fost blocat contul fara vreun motiv aparent.

Facebook a inceput un val de blocari fara sa dea explicatii

Mai grav este ca niciunul din acesti utilizatori nu a fost prevenit de ce urmeaza sa se intample cu contul lor de Facebook. Meta a declarat totusi ca a luat cunostinta de aceste probleme si ca depune eforturi sa rezolve cat mai rapid cu putinta situatia. Se pare ca acest bug a fost rezolvat temporar. Utilizatorii privati de accesul la contul de Facebook ar trebui, in mod normal, sa isi recapete accesul la cont. Facebook a refuzat insa sa faca public numarul de persoane afectat de aceasta situatie.

Vezi si:  Facebook: dark mode, design modern, noua interfata soseste

Acest bug vine intr-un moment extrem de nepotrivit pentru Facebook. Meta a declarat ca a distribuit numeroase fake news in ultimele sase luni, in urma unei erori.

Sursa: https://www.phonandroid.com/facebook-bloque-le-compte-de-nombreux-utilisateurs-sans-raison-apparente.html

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *