Netflix: filme noi de urmarit in mai

Numeroase sunt filmele care isi vor face aparitia in mai pe Netflix, printre care nou lung-metraj al lui Alexandre Aja, cu Melanie Laurent si sosirea eveniment a lui Zack Snyder pe platforma.

Filmele originale disponibile in mai pe Netflix

The Monster (7 mai). Un adolescent talentat este implicat intr-un jaf care s-a soldat cu o crima lupta ca sa isi dovedeasca nevinovatia si integritatea intr-un sistem care l-a condamnat deja.

Milestone (7 mai). In timp ce este nevoit sa treaca peste o tragedie personala si consecintele acesteia, Ghalib este amenintat cu pierderea slujbei in profitul unei recrute mult mai tinere ca el. Evenimentele se inlantuie, pe masura celor 500 000 de kilometri parcursi de camionul sau vechi, un record pentru compania la care lucreaza.

Marmaduke, un film animat adorabil disponibil incepand cu data de 6 mai pe Netflix

Phil Winslow are sansa vietii atunci cand I se propune o slujba la Orange County. Impreuna cu familia paraseste Kansas pentru a incepe o noua viata, in California. Evident, familia il duce impreuna cu ei pe Marmaduke, cainele lor de 80 de kilograme, expert in prostioare de tot genul. Odata ajunsi la fata locului, cainele simpatizeaza cu alti caini din zona si cade sub farmecele lui Jezebel…

Senior Year (13 mai). O acrobatie care degenereaza scufunda o majoreta in coma profunda. Se trezete gata sa devina regina balului de absolvire, visul sau inca din luceu…insa, 20 de ani mai tarziu.

F*ck de liefde 2 (20 mai). Triunghiuri amoroase si numeroase indoieli pun la grea incercare relatiile. Lisa este nevoita sa faca cea mai grea alegere din viata, Jack traverseaza o perioada de criza si Bo incepe sa isi puna din ce in ce mai multe intrebari in legatura cu casnicia sa, daca a facut sau nu alegerea potrivita, este curpins de indoieli.

Sursa: https://vnexplorer.net/calendrier-netflix-les-nouveaux-films-a-voir-en-mai-2022-s1120880.html

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *