Don’t Look Up: un film cu Leonardo di Caprio pe care nu trebuie sa il ratezi

Don’t Look Up, un film cu Leondardo di Caprio in rolurile principale este unul din cele mai asteptate filme de pe Netflix. Acest nou film ar putea foarte bine ghida platforma in drumul sau spre premiile Oscar.

Don’t Look Up: povestea filmului

Filmul Don’t Look Up este o comedie americana produsa de Netflix. Acesta spune povestea a doi doctori. Dr. Randall Mindy si Dr. Kate Dibiasky. Ambii sunt convinsi de faptul ca o cometa se apropie cu pasi repezi de planeta noastra. Cu toate acestea, nimeni nu ii crede…

Synopsisul filmului Don’t Look Up

Convinsi de faptul ca un meteorit se pregateste sa distruga Pamantul, doi astronomi destul de putin credibili in ochii populatiei, se lanseaza intr-un turneu mediatic pentru a preveni umanitatea de aceasta catastrofa, de probabilul si inevitabilul sfarsit al lumii.

Don’t Look Up: distributia

Se pare ca distributia filmului Don’t Look Up este una de zile mari. Un motiv in plus de a nu rata sub nicio forma acest film. In primul si in primul rand acest film este realizat de catre Adam McKay, un fel de garantie ca filmul este mai mult decat reusit. De la The Big Short, acesta din urma este in egala masura producatorul si realizatorul serialul Succession care, de altfel, este unul din cele mai bune seriale care ruleaza actualmente.

Acum sa vorbim despre casting.

In afara de Leonardo DiCaprio mai exista o multime de actori cunoscuti in distributia filmului. Alaturi de el se afla actrita Jennifer Lawrence, cunoscuta pentru aparitia in Hunger Games si Happiness Thrapy. Ambii intepreteaza in film rolurile principale. Vor fi insotiti de actori precum Cate Blanchett care a jucat in Stapanul Inelelor, Timothée Chalamet cunoscut din filmul Dune sau The French Dispatch, Gina Gershon vazuta in Showgirls, Melanie Lynskey care a aparut in Créatures célestes, Meryl Streep cunoscuta pentru rolul din The Iron Lady si Matthew Perry care joaca in Friends, Ron Perlman, Mark Rylance, Chris Evans, Tyler Perry si Ariana Grande.

Don’t Look Up este disponibil pe Netflix incepand cu data de 24 decembrie.

Sursa: https://www.mediacritik.com/dont-look-up-le-film-avec-leonardo-dicaprio-a-ne-pas-manquer-prochainement/

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *