Donald Trump va putea reveni pe Facebook peste doi ani

Donald Trump va putea reveni pe Facebook peste doi ani

Dupa ce a fost blocat pe Facebook, ca urmare a asaltului partizanilor sai din Washington la inceput de an, Donald Trump, ar putea reveni pe Facebook incepand cu data de 7 ianuarie 2023. Acesta si-a incitat fanii atunci sa se revolte cu privire la alegerea lui Joe Biden.

In 8 ianuarie, Donald Trump a fost blocat pe Facebook pentru o perioada nedeterminata. Dar, aceasta durata este de acum inainte cunoscuta- Nick Clegg, vice-presedinte afacerilor locale al retelelor sociale, a anuntat ca Donald Trump va putea reveni pe Facebook incepand cu data de 7 ianuarie 2023.

Instantele Facebook au fost invitate sa ia o decizie cu privire la acest caz foarte special. Aceasta “curte suprema” care se ocupa de cazurile foarte speciale si dosarele delicate a confirmat suspendarea nedeterminata a lui Donald, cerand in acelasi timp directiei sa isi asume responsabilitatile. Un lucru pe care l-a si facut, de altfel.

Nick Clegg a declarat de altfel, ca actiunile lui Donald Trump au constituit o grava incalcare a regulilor.

In orice caz, Donald Trump este vexat si ofuscat de aceasta decizie. Intr-un foarte scurt comunicat transmis jurnalistilor, acesta a declarat cu privire la decizia Facebook, ca data viitoare cand va fi la Casa Alba, nu vor mai exista cine in onoarea lui Mark Zuckerberg si a sotiei sale.
Inainte,Facebook nu a luat nicio masura pentru a-l bloca pe fostul presedinte, chiar daca multi utilizatori au fost deranjati de postarile sale. Sau nici nu i-a sters mesajele. Ori, cele doua mesaje ale sale unde acuza de frauda electorala au fost inlaturate de pe Facebook din cauza faptului ca “au violat normele comunitare cu privire la persoanele si organizatiile periculoase”. A doua zi dupa aceste mesaje, contul sau a fost suspendat pana la alte noi decizii si inca nu e sigur nici faptul ca interzicerea sa de pe Facebook si Instagram nu va fi prelungita.

Vezi si:  Cat mai costa o paine?

Fostul presedinte se pare ca inca este motivat de dorinta de a reajunge la Washington si de dorinta de razbunare.

Este un lucru incontestabil faptul ca invazia Capitoliului a fost un eveniment fara precedent in istoria Facebook. Si in maniera in care Facebook trateaza faptele politice. La ceva timp dupa alegerile prezidentiale, a decis sa lase politicienii sa difuzeze publicitate pe platforma sa, chiar daca ar putea sa fie vorba despre fake news, o decizie care a starnit numeroase controverse.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *