Parfumurile care le purtăm pentru a seduce

image001Se știe că anumite mirosuri au puterea de a ne trezi diferite emoții sau amintiri, plus că poate unul din cele mai bune complimente pe care le poți primi e acela că miroși bine. Cu ajutorul unui parfum poți atrage atenția persoanelor din jurul tău, inclusiv a partenerului din seara respectivă. Și pentru a găsi parfumul care este cel mai eficient, nu trebuie să cheltui foarte mulți bani. Poți mirosi foarte bine și să faci economii atunci când alegi parfumuri aftermarket. Parfumurile aftermarket sunt o variantă economică ce te ajută să te bucuri de aromele preferate.

Așadar, ce parfumuri purtăm atunci când avem o întâlnire romantică? Fie că e vorba de un partner nou, un potențial partener, soțul sau prietenul tău, parfumurile sunt arma secretă de seducție a femeilor. Te poți folosi cu ușurință de aromele unui parfum pentru a te simți feminină, încrezătoare, și sexy, bucurându-te de toată atenția celui din fața ta. Mai jos vei găsi o listă cu parfumuri seducătoare, cu vestea bună că notele utilizate de aceste parfumuri se pot găsi și în parfumuri aftermarket, ceea ce înseamnă că vei putea fi seducătoare cu un buget mult mai mic.

  • Si, Giorgio Armani

Având acordurile principale de lemn și vanilie, acest parfum este greu de ignorat. Cu siguranță vei primi o grămadă de complimente de la cei din jurul tău. O doamnă care l-a purtat a recunoscut că taximetristul care o ducea în mașina sa i-a cerut să scrie numele parfumului pe ecranul telefonului său, pentru ca să i-l poată face cadou soției sale de Crăciun. Deci, fără doar și poate este un parfum cu un caracter aparte, greu de ignorat.

  • Pure Poison, Dior

Nu trebuie întotdeauna să folosești un parfum dulce, puternic, pentru a atrage privirile din jurul tău. Acest parfum de la Dior ce are un miros destul de curat, are puterea de a provoca și seduce. Notele sale includ floare de portocal, iasomie, gardenie, bergamotă, dar și lemn de santal și mosc alb. Pentru unii un parfum clasic, face parte cu siguranță din categoria celor seducătoare pentru că poate face o femeie să se simtă puternică, dar fără a-și pierde din feminitate, fiind echilibrul olfactiv perfect dintre feminitate și masculinitate.

  • Guilty, Gucci

Un alt parfum ce poate fi considerat de unii ca fiind un parfum clasic. Poate că e așa, datorită notelor florale și mixului oriental ce compun acest parfum. Condimentat cu note de piper roz, parfumul care se remarcă prin aromele florilor de liliac și piersică, îmbogățite cu esențe de chilimbar și patchouli, poate întradevăr să facă o femeie să fie foarte seducătoare. Dacă cel cu care ai avut întâlnirea nu te poate uita, acest lucru se poate datora, într-o anumită măsură, și parfumului pe care l-ai purtat la întâlnire.

  • Santal Blush, Tom Ford

Un parfum cald, luxuriant și exotic, notele sale pot să captiveze pe aproape oricine. Dacă îți plac parfumurile lemnoase, senzuale și misterioase, acest parfum te va îmbraca în cel mai frumos mod cu putință. Deși vedetele parfumurul, și notele sale de bază, sunt notele lemnoase, precum santalul, cedrul, moscul, și lemnul de agar sau oud, acest parfum conține și note florale, pentru a-i oferi acea alură feminină și elegantă. Așadar, se pot simți flori precum iasomia, trandafirul și ylang-ylang, ce compun notele de mijloc și completează corpul parfumului.

  • Ange ou Demon, Givenchy

Dacă nu te poți hotărâ cum să abordezi întâlnirea ta romantică, dacă să fii înger sau demon, poți alege să îți arăți ambele părți cu acest parfum. Parfumul poate fi caracterizat ca fiind dulce, elegant, luminos dar și misterios, ideal pentru femeile care doresc să își arate încrederea în sine dar și latura lor senzuală. Notele florale sunt destul de discrete și ușoare, ceea ce înseamnă că parfumul nu este exagerat de dulce sau înnecăcios. Printre flori putem enumera orhideea, crinul și ylang-ylang. Bineînțeles că parfumul are și note lemnoase, pentru partea sa mai întunecată, formate din lemn de trandafir și boabe de tonka, îndulcite cu vanilie.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *