Despre Web Design: Alegerea agentiei potrivite

Despre Web Design: Alegerea agentiei potrivite

Google a inceput sa puna tot mai mult accent si pe functionalitatea site-urilor si nu doar pe content. Desi pe forumurile de profil inca se discuta destul de intens despre cum continutul inca primeaza in detrimentul aspectului 2.0, desele update-uri ale motoarelor de cautare au inceput sa puna tot mai intens accent pe gradul de impact al site-urilor, precum si pe functionalitatea lor. Mai simplu spus, motoarele de cautare au ajuns sa puna accent pe interactiunea pe care utilizatorii o au cu site-urile in cauza; ori, pentru ca acest factor sa fie cat mai mare, deseori e nevoie de ceva mai mult decat un simplu template.

Cea mai la indemana solutie este ca oamenii sa apeleze la o agentie de web design, intrucat de regula, o astfel de agentie are angajati numai oameni profesionisti, specializati in ceea ce americanii numesc USER EXPERIENCE (sau UX), adica in crearea unor site-uri cu scopuri bine definite, ce pot fi usor folosite chiar si de catre cei care nu au foarte mare experienta in navigarea pe Internet.

Ce anume face diferenta intre un design bun si unul facut “pe genunchi”? Ei bine, sunt o multime de factori care pot influenta reusita unui site, insa in principiu, cele mai importante lucruri ce trebuiesc urmarite sunt:

  • partea grafica e unica si atent creata – de regula, detaliile cele mai mici fac diferenta- semn ca agentia de Web design e formata numai din oameni profesionisti care tin la numele lor;
  • utilizatorii sunt indrumati pe fiecare pagina, astfel incat sa stie mereu care e urmatoarea actiune ce trebuie facuta;
  • paginile create nu au o dimensiune mare, astfel incat viteza de incarcare creste – conform indiciilor date de cei de la Google, viteza de incarcare este un factor de ranking;
  • partea grafica nu contine elemente de flash care sar in ochi si nici culori obositoare;
Vezi si:  Toshiba Satellite C660D-1GV – pret mic, mic de tot!

In ceea ce priveste preturile, ele de regula sunt discutate cu fiecare client in parte. Cum majoritatea proiectelor sunt unice in felul lor, nu se poate vorbi de un pret stas, mai ales ca fiecare client are si cerinte proprii, care pot costa mai mult sau mai putin, in functie de companie si relatiile dintre client si companie.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *